Дневен любовен хороскоп за 14 април 2024

3921
Дневен любовен хороскоп за 14 април 2024
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не забравяйте, че вашите стандарти не подлежат на обсъждане. Ако някой се държи ужасно с вас, не правете изключение, защото имате общо минало или защото го обичате твърде много. Ако не могат да отговорят на вашите очаквания, покажете им вратата.

Телец

Още: Всичко за любовта на зодия Рак - как да му влезете под черупката?

Не забравяйте, че вашият любовен живот не е единственият аспект от вашия свят, който се нуждае от внимание. Не се увличайте толкова от романтиката, че да забравите другите си задължения. Любовта не е всичко, въпреки че може да се чувствате така в момента.

Близнаци

Не забравяйте, че не винаги ще получите резултат. Понякога трябва да продължите напред, въпреки че все още имате въпроси. Трябва да приемете, че миналото е в миналото и че може никога да не разберете цялата история.

Рак

Не забравяйте, че вашият човек не трябва да бъде единственият ви източник на щастие. Не е честно да оказвате толкова голям натиск. А и не е здравословно. Трябва да имате други неща, които ви носят радост, независимо дали е страст, приятелство или работата ви.

Лъв

Не забравяйте, че всяка връзка се движи със собствено темпо. Сравняването на тази любов с минала любов – или с други любовни истории, които сте виждали у приятели или членове на семейството – само ще създаде проблеми. Тревожете се за това какво ви се струва правилно, а не за това какво обществото ви притиска да правите до определена възраст.

Дева

Не забравяйте, че действията са толкова важни, колкото и думите. Някой може да ви обещае света, но ако не го изпълни, тези красиви думи са безсмислени. Уверете се, че сте с някой, който казва истината, който държи на думата си, вместо да отстъпва с произволни извинения.

Везни

Не забравяйте, че сте преодолявали разбити сърца и неуспехи и преди. Въпреки че може да чувствате, че никога няма да излеете тази болка, това ще се случи. Ще изненадате себе си. Ще се справите с това.

Скорпион

Не забравяйте, че романтиката не е състезание. Позволено ви е да се чувствате емоционални относно това, че другите достигат важни етапи по-рано от вас. Вашите чувства са валидни. Но не позволявайте на тяхното щастие да открадне вашето. Не приемайте, че бързият им успех означава, че вашата история е провал.

Стрелец

Не забравяйте, че отказването не е нещо, от което да се срамувате. Важно е да знаете кога да си тръгнете. Много по-добре е да се сбогувате сега, отколкото да продължите агонията. Никога не се чувствайте виновни, че правите най-доброто за себе си.

Козирог

Не забравяйте, че не трябва да правите огромни жертви за партньора си. Правилният човек ще подкрепи мечтите ви и няма да ви убеждава да се откажете от тях. Ако не ви насърчава, значи не е правилният човек за вас. Но ако е, дръжте го здраво.

Още: Тези 3 зодии удрят джакпота в любовта в края на април

Водолей

Не забравяйте, че любовта може да означава упорита работа, но никога не трябва да означава постоянна, безкрайна болка. Ако някой изсмуква енергията ви и ви кара да се съмнявате, той не е подходящият за вас.

Риби

Не забравяйте, че някои любови са временни – но това не ги прави по-малко специални. Някой, който е бил във вашата орбита само за няколко седмици, може да означава повече за вас от някой, когото познавате от години. Качеството е по-важно от количеството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com