Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 21 юни 2024

21 юни 2024, 05:33 часа

Овен

Колкото и да се радвате на нова енергия за живот, ще усетите как фокусът ви се измества, тъй като домът, семейството и близостта във връзката ви стават най-важни за вас. Това означава, че може да не излизате толкова често или да бъдете подтикнати да се замислите къде се чувствате най-добре у дома. Във връзката си ще говорите за бъдещи планове, за сливане на животите ви и дори за създаване на общ дом. Вие се занимавате с това в дългосрочен план и най-добрата новина е, че партньорът ви не може да бъде по-щастлив.

Телец

Още: Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

Когато се фокусирате върху любовта, това е, което ще видите. Ако решите да инвестирате енергията си в това, което не изглежда перфектно, или в друго занимание, което изглежда примамливо, тогава може да пропуснете възможностите на този зодиакален период. Опитайте се да прегърнете тази любяща енергия в себе си и да се преместите от това пространство. Всички неща, направени от любов, са и тези, които ви носят удовлетворение. Но е особено важно да не забравяте да не обещавате нищо прекомерно, а вместо това да се уверите, че действията ви са в съответствие с думите ви. Може би ще осъзнаете, че наистина можете да имате всичко, което някога сте искали.

Близнаци

Опитайте се да се съсредоточите върху вътрешните си ценности. Това е онази част от вас, която блести ярко, независимо от това какво друго се случва в живота ви - и това е също така пространството, което ви позволява да разберете дали даден избор наистина резонира с душата ви, или не. След като изберете да зачитате тази ценност, можете да повишите залозите и във връзката си. Стига да сте решили какво искате, сега е моментът да го потърсите. Просто бъдете готови да го подкрепите, защото партньорът ви може просто да се опита да ви блъфира.

Рак

Това е вашият специален период от годината. Не само че се подготвяте да отпразнувате рождения си ден, но също така преминавате през слънчевото си завръщане, при което Слънцето се връща точно на градуса, на който е било, когато сте се родили. Това е време на пречистване, пробуждане и позволяване да започнете отначало. Позволете си да освободите всичко, което се е случило в миналото, и се подгответе да създадете своето ново начало. Не позволявайте на минали разбити сърца, ситуации или липса на яснота да се пренесат в тази нова фаза. Вместо това я защитавайте яростно. Приемете собствената си истина и другите ще са по-склонни да не я поставят под въпрос.

Лъв

В момента възникват много чувства, но всичко това е, за да ви помогне да осъзнаете какво наистина искате за романтичния си живот. Може да откриете, че това, в което сте влагали енергията си, всъщност не е онова, което ще задоволи копнежите на душата ви. Ако случаят е такъв, позволете си да направите завой, вместо да останете, за да се опитате да съхраните репутацията си. Като си позволите да почувствате всичко, което сте, и сте отворени за промяна на мнението си, може да имате и случайна среща със сродна душа, която да преосмисли любовта.

Дева

Няма причина да се страхувате от всичко, което изглежда, че се променя във връзката ви. Всички тези промени са добри, тъй като ще ви помогнат да постигнете повече от връзката, която желаете. Но не може да се страхувате да поискате подкрепа или помощ, ако възникне такава ситуация. Не е нужно да правите всичко сами и когато осъзнаете това, ще се подобри не само връзката ви, но и целият ви живот.

Везни

Действията наистина казват хиляди думи, а скъпи Везни, вие сте на прага на някои важни решения. Отделете време за размисъл върху това какво искате за себе си и за живота си, а след това погледнете честно дали даден човек наистина се вписва в това или не. Вместо да създавате живота си около друг, време е да решите дали някой се вписва във вашия. Когато успеете да вземете това важно решение, можете да проявите и онези големи промени в живота, за които сте мечтали.

Скорпион

Нормално е да признаете, че искате всичко, скъпи Скорпионе - особено защото това е, което заслужавате. Но за да го получите в действителност, трябва да се отдадете на потока от промени, които се случват в живота ви. И ако можете, излезте навън и започнете да виждате света. Разчупете рутината си и създайте повече време за преживявания и любов. Живеейки живота, за който мечтаете, автоматично ще се поставите в позиция да привлечете онази нова любов, която тайно желаете.

Стрелец

Интимността е нещо повече от чисто физическа, но трябва да разкриете тези пластове в себе си, преди да можете да я създадете с друг. Опитайте се да прекарате време със себе си днес. Ориентирайте се към това как да опознаете себе си по-дълбоко. Позволете си да уважите това, което искате или което е най-важно за вас, и след това направете всичко, което трябва да направите, за да оправите нещата с любимия човек - дори ако това означава да се извините.

Козирог

Нещата се подобряват в областта на романтиката, което е точно това, от което се нуждаете в този момент. Не е проблем да инвестирате във връзката си толкова време, колкото в професионалния си живот, стига да го правите по различен начин. Не забравяйте, че партньорът ви иска да се чувства ценен от вас. По-добре ще можете да говорите на езика на любовта на партньора си, тъй като той ще може да прави това за вас. Приемете своята уязвимост и позволете на любовта най-накрая да говори сама за себе си.

Водолей

Границите са нещо, което можеш да усвоиш, Водолей. Не можете да научите партньора си как да има по-ефективни граници, дори и да ви се струва, че това създава предизвикателство във връзката ви. Можете да дадете пример, но останалото зависи от него. Просто се уверете, че отстоявате своите, дори ако партньорът ви изглежда объркан в този процес, тъй като не искате да се откажете от своето израстване, защото той все още се учи. И най-вече, уверете се, че една от тези граници е и грижа за това, от което се нуждаете за себе си.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 17-23 юни 2024

Риби

Вие сте свободен дух по душа, но също така дълбоко жадувате за любящи и стабилни корени. В един момент от живота си сте гледали на това като на противоречие - нещо, което трябва да осмислите или дори да измислите как да обясните на другите. Но сега, когато сте приели тази част от себе си, най-накрая можете да започнете да получавате най-доброто от двата свята. Това открива възможността да имате партньор, с когото можете да бъдете свободен дух, но и да се върнете у дома при другия, знаейки, че това е безопасна любов.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес