Как да разбера коя е моята втора зодия?

7728
Как да разбера коя е моята втора зодия?
Снимка: iStock

Датата, часът и мястото на раждане ще ни дадат много повече астрологични факти, отколкото познаването на основния знак на зодиака. Много индикатори ще изградят цялостна картина за това какъв е човек, дори ако никога не сте го срещали в живота си. Един от най-важните фактори в наталната карта е асцендентният знак.

КАКВО Е АСЦЕНДЕНТ?

Външната обвивка на човек изцяло зависи от асцендента: от предпочитанията в облеклото до поведението в обществото. Ако видите две момичета, едното от които е облечено според последните модни тенденции, а другото изглежда недодялано, бъдете сигурни, че те ще имат различен асцендент. И съответно ще направят различно първо впечатление на един и същ човек.

АСЦЕНДЕНТЪТ: Какво представлява и какво означава ВАШИЯТ

КАКВО ОЗНАЧАВА АСЦЕНДЕНТ?

Асцендентният знак за човек е като корица на книга. Тя може да бъде опърпана и мека или, обратно, жилава и красива. Но основното е, че корицата не винаги предава съдържанието на книгата. Подобно е положението и с хората: в обществото човек може да бъде тих, скромен и интелигентен, но у дома си пуска песните на Rammstein с пълна сила.

Същото важи и за конфликтните хора. Ако някоя жена е минала с количка през крака ви в супермаркет, а след това ви е обидила, това не означава, че тя се държи по същия начин в кръга на любимите си хора. По-скоро напротив: такива хора в повечето случаи проявяват нежност и чувствителност към своите деца, родители и други членове на семейството.

Отвън изглежда, че в един човек живеят две различни личности, но за астролозите това е нормално - в крайна сметка различни показатели са отговорни за външните и вътрешните прояви на човек и те не винаги съвпадат.

Какво е асцендент?

Познавайки асцендентния знак на човек, можете да направите негов портрет, дори ако никога преди не сте го виждали. Тези данни ще бъдат достатъчни, за да се определи дали той обича да се облича и да бъде център на вниманието, колко лесно възприема критиката и води дискусии и, разбира се, как реагира на външни стимули.

Безценните знания за асцендента на човек ще ви помогнат да изградите компетентна стратегия за общуване с него. Така че можете да намерите подход дори към най-трудните личности. Събеседникът бързо ще кълве кукичката, защото вие предварително ще знаете как ще се държи в дадена ситуация и към какъв начин на общуване предпочита да се придържа.

Полезните способности на асцендента обаче не свършват дотук. Компетентен астролог според индикатора ще може да ви помогне да подчертаете силните страни на външния си вид и да изберете образ, който да направи най-доброто впечатление на другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com