АСЦЕНДЕНТЪТ: Какво представлява и какво означава ВАШИЯТ

27858
АСЦЕНДЕНТЪТ: Какво представлява и какво означава ВАШИЯТ
Снимка: Pexels

Дори хората, които не се консултират често с астрологията, имат обща представа за своя слънчев знак, който е един от 12-те зодиакални знака в зависимост от деня на раждане. Замисляли ли сте се някога обаче за своя изгряващ знак?

Луната прекарва около два дни и половина във всеки знак, докато слънцето прекарва около 30 дни във всеки знак. Наименованието "загадъчен изгряващ знак" се отнася до знака, който се е намирал на хоризонта по време на раждането ви. Астрологичната карта е разделена на 12 дома, всеки от които отразява определен аспект от живота на човека, в допълнение към 12-те знака. Разположението на асцендентния знак показва как е организирана цялата система от домове в картата. 

Асцендентът обозначава началото на първия ви дом, който представя физическата ви същност, личността и външния ви вид. Именно личността и физическият ви вид са това, което другите първо забелязват у вас. Вашият изгряващ знак, известен също като асцендент, е маската, която използвате, за да се покажете пред външния свят, докато слънчевият ви знак е вашата сърцевина, а лунният ви знак символизира скрития ви център.

Ето какво говори за вас вашият асцендент според зодията, в която се намира:

Овен

Ако вашият знак е изгряващ Овен, вероятно се възприемате като смел, напорист и независим. Излъчвате сила и авторитет, а някои хора може дори да ви намират за плашещ. Вие сте свирепият воин на зодиака. Вие предвождате кавалерията, защото сте първият знак. Тъй като сте първият огнен знак, имате силно чувство за конкуренция и възприемате живота като поредица от състезания. Вие сте новатор, който скача, преди да види, и моли за прошка, а не за разрешение. Освен това следвате инстинктите си, които обикновено са верни.

Телец

Вероятно излъчвате силна, надеждна и волева атмосфера, ако Телецът е вашият изгряващ знак. Вие обаче имате и чувствителна страна. Цените най-хубавите неща в живота, като масажи, елегантна кухня и модерно облекло. Обикновено Телецът е стереотипно определян като материалист и въпреки че обичате да се обличате и да се обграждате с красиви аксесоари, вие сте и достатъчно упорити, за да сте заслужили малко разкош. Няма как да не имате изтънчен вкус, защото чувствената Венера, богинята на красотата, любовта и изобилието, управлява вашата натална карта. 

Близнаци

Ако сте с изгряващ знак Близнаци, хората вероятно ще ви описват като разговорливи, интелигентни и любознателни. Изключително изобретателният ви ум може да измисля идеи със скоростта на километър в минута. Въпреки това понякога може да се чувствате претоварени от желанието да свършите всичко наведнъж. Вие се проявявате като представителен, добре говорещ човек и вероятно в резултат на това сте чудесен оратор.

Зодии, които обичат прекалено много

Рак

Термините "традиционен" и "грижовен" често се използват, за да характеризират хората с изгряващ Рак. Наслаждавате се на рутината си, тъй като сте работили усилено, за да се утвърдите и да направите всичко точно така, както искате. Склонни сте да отделяте много внимание на личното си пространство и на това кой е допуснат вътре, защото домашният ви живот е изключително важен за вас. Тъй като умеете да пазите пространството за хората, можете да бъдете и човекът, към когото хората се обръщат, когато имат проблеми. В края на краищата те имат твърда външност и щипки.

Лъв

Хората обикновено възприемат изгряващия знак Лъв като самоуверен, енергичен и приятен. Когато влезете в една стая, хората бързо забелязват, че имате усет към театралното. Вие сте много креативни, независимо дали се занимавате с изкуство, или не.Детето на зодиака е другото име на този знак. Вие сте фокусирани върху момента, точно като децата.

Дева

Ако сте с изгряваща Дева, другите могат да ви характеризират като добре подготвени, надеждни и структурирани. Възможно е да имате аурата на перфекционист, което понякога може да бъде малко обезкуражаващо. Изгряващите Деви са общителни и любознателни, защото Меркурий, вестителят, управлява този знак. Знакът Дева е известен като лечител и е много загрижен за хората около себе си. Не забравяйте да планирате време както за собственото си благополучие, така и за благополучието на другите, ако сте изгряваща Дева.

Везни

Хората, които общуват с вас, вероятно ще ви опишат като привлекателен, романтичен и мил. Може би сте чували, че на изгряващия знак Везни им липсва решителност, и макар че това може да е точно, обикновено е резултат от желанието ви всички да са доволни. Този въздушен знак е символизиран от везни, следователно винаги трябва да се опитвате да поддържате хармония и да следите за това да се въздава справедливост.

Открийте асцендента си според зодията си и вижте каква е кармата ви

За да откриете какво ви е подготвила съдбата по този начин, трябва да знаете своя асцендент. Асцендентът най-точно описва нашия характе...

Скорпион

Ако сте изгряващ знак Скорпион, може да изглеждате мистериозни, резервирани и съблазнителни. Това може да бъде сексуално натоварен чар, но не е задължително да е такъв. Вашата вродена чувственост може да изплаши другите, когато ви срещнат за първи път, защото изгряващият знак Скорпион е известен като зодиакалния знак с най-високо ниво на сексуалност. 

Стрелец

Хората могат да ви характеризират като умни, фантастични разказвачи и живота на партито, ако сте изгряващ Стрелец. Известни сте като оптимиста на зодиака и притежавате заразителен ентусиазъм за живот. За вас чашата винаги е наполовина пълна. Говорите открито, имате силни мнения и изразявате идеи, които другите не споделят. През голяма част от времето можете да бъдете доста директни, но това може да доведе и до обратен ефект. Но винаги побеждавате, тъй като Стрелецът се управлява от планетата на късмета Юпитер.

Козирог

Какво казва вашият асцендент за вас според астролозите

Всеки човек има асцендент към своята зодия, който е доста значителен. Нека видим какво казват астролозите за влиянието на асцендентите ...

Ако вашият изгряващ знак е Козирог, вероятно излъчвате атмосфера на зрялост, организираност и целеустременост. Вие сте постоянно организирани и добре подготвени. Другите могат да ви възприемат като успешен бизнесмен, който няма много време за игри както в личния, така и в професионалния си живот. Стремите се към величие и имате високи стандарти както за себе си, така и за другите хора. Това до голяма степен се дължи на факта, че Козирогът е под суровия авторитет на Сатурн, който ви дава силно усещане за дисциплина.

Водолей

Ако вашият изгряващ знак е Водолей, другите може да ви възприемат като образовани, креативни и състрадателни. Макар че някои хора погрешно смятат, че Водолеят е воден знак, всъщност Водолеят е третият въздушен знак и е символ на носителя на вода. Този знак подчертава важността на принадлежността към общност и споделянето на ресурсите, а не на превръщането на самата вода във вода.

Риби

Хората, които ви познават добре, ви описват като мечтателни, симпатични и понякога с прекалено високо вдигната глава в облаците, ако сте изгряваща зодия Риби. Тъй като е последният знак, той съдържа в себе си всички останали знаци, с което си спечелва прозвището "медиумът на зодиака". Следователно вие сте неразривно свързани с цялата човешка раса. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com