Каква приятелка сте според зодията?

4622
Каква приятелка сте според зодията?
Снимка: Istock

Жените са сложни и трудни за разбиране или поне така казват мъжете. Може да има известна истина в това, но всъщност не е толкова трудно да разберете какво иска една жена от връзката. Те искат любов, уважение и някой, който ще положи усилия. Въпреки това, на много мъже може да им е трудно да дешифрират всички различни знаци и сигнали, които приятелката им дава.

Ето какви са зодиите като партньори според астрологията.

Овен

Да бъдеш с жена Овен е забавно и продуктивно по равно. Те не са скучни, така че ще ви държат нащрек през цялата връзка. Овенът може да е малко доминиращ или властен, но следването на техните съвети винаги ще ви помогне да процъфтявате в живота. Може да отнеме известно време, за да се приспособите към жена, която е сигурна във всичко в живота, но със сигурност ще ви се отрази добре.

Телец

Жените Телец са най-хубавите и сладки приятелки. Те мечтаят да бъдат в любяща и отдадена връзка завинаги, така че можете да бъдете сигурни, че ще дадат всичко от себе си, когато намерят някой, който си заслужава. Те ще се грижат за вас и ще ви обичат както никой друг. Ще ви научат какво всъщност е чувството да се влюбиш дълбоко. Жените Телец са склонни да имат упорит характер, така че това е нещото, което просто трябва да приемете.

Близнаци

Близнаците имат толкова жизнени личности, че е невъзможно да не бъдете привлечени от тях. Зодията е доста завладяваща и ще почувствате, че сте влюбени в нея от момента, в който я срещнете. Оставете я да бъде себе си и й отдайте уважението, което заслужава, това е всичко, което трябва да направите, за да я ухажвате.

Рак

Те са много свързани с чувствата си и обикновено мислят със сърцето си. Въпреки това, винаги ще изберат да разберат вашата страна във всеки спор. Точно толкова голямо е нейното сърце. Ако излизате с Рак, уверете се, че никога няма да я нараните по начин, от който тя да не може да се възстанови отново. Защото предателство, идващо от любовник, е нещо, което тя ще помни цял живот.

4 знака на зодиака ще постигнат материално благополучие в края на юни 2023

Лъв

Този огнен знак е яростен и смел. Те никога няма да се задоволят с нещо по-малко от това, което смятат, че заслужават. Така че по-добре се постарайте, когато се опитвате да впечатлите жена Лъв. Като приятелки те са идеалният партньор. Те ви подкрепят във всички ваши начинания, дават ви рамо, на което да поплачете, и остават до вас във всичко.

Дева

Девите са перфекционисти по природа. Те са организирани и обичат хората да следват командите им. Влезте във връзка с Дева само ако сте сигурни, че нямате нищо против да живеете по правила. Като приятелки, те са изключително подкрепящи и дори всички, които познавате и обичате да се обърнат срещу вас, можете да разчитате, че Девата ще бъде на ваша страна.

Везни

Везните са много дружелюбни и обичат да общуват. Те привличат вниманието, където и да отидат. Тази зодия като приятелка също ще ви завлече в светлината на прожекторите с тях. Ако това е нещо, което не харесвате, може би жените Везни не са за вас. Зодията също вярва в изграждането на силно приятелство, преди да влезе във връзка.

Скорпион

Жените Скорпион са много уверени любовници. Те живеят с впечатлението, че никога няма да получите някой толкова добър като тях. И със сигурност не се страхуват да ви покажат това. Скорпионът е една от онези зодии, които са много чувствени. Те вярват, че физическото привличане е много важно в една връзка.

Стрелец

Зодията е независима и авантюристична и не обича някой да я спъва. Не е неестествено за тях да се чувстват зклещени в една връзка. Но също така жадуват за добра компания и човек, с когото да отидат на тези приключения. Опитайте се да запазите връзката си забавна и вълнуваща с приятелката си Стрелец, ако не искате да я загубите.

Козирог

Козирозите са си създали репутация на работохолици и макар това да е вярно, те са повече от готови да се отпуснат. Те просто трябва да намерят човек, който ще си струва, за да пропуснат работа. Зодията също е доста отговорна и зряла. Те ще се погрижат винаги да сте на прав път. Приятелка, която ви обича и също така се грижи да постигнете всичките си цели? Може ли да стане по-добре от това?

6 ревниви зодии, от които трябва да се пазите

Водолей

Жените Водолей отнемат много време, за да се отворят. Те се колебаят много, за да приемат нови хора в живота си, защото смятат, че всичко е мимолетно. Ако наистина искате да ухажвате жена Водолей, установете силна връзка с нея и я убедете, че ще бъдете там за дълго време. Като приятелки те са внимателни и грижовни. Те винаги ще поставят вашите нужди над техните собствени.

Риби

Жените Риби са романтици. Те обичат концепцията за любов. Като приятелки, те никога няма да се задоволят с нещо по-малко от приказен романс. Те искат цветя, вечери на свещи, разходки в парка. Те не обичат споровете и обикновено ще ви кажат какво точно искат. Изискват само да ги обичате безкрайно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всичко, което трябва, а не знаем за мъжете от зодия Овен

Кои са най-неприятните черти в характера на зодия Везни

Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.

3 зодии, които трябва да внимават през май 2024

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през май 2024

4 зодии, за които месец май 2024 ще бъде труден

Уникално късметче за всяка зодия за 06 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 06 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 06 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 06-12 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com