Матриархатът в действие: 4 двойки зодии, в които жената е по-важна от мъжа

11297
Матриархатът в действие: 4 двойки зодии, в които жената е по-важна от мъжа
Снимка: iStock

За някои мъже връзките, в които партньорът има водеща роля, са неприемливи. Но представителите на знаците от нашата селекция не се смущават от нищо. Не всички мъже искат да доминират в отношенията. Някой, напротив, е привлечен от мощни дами, които имат ясна цел и собствено мнение за всичко.

1. Козирог и Рак

Жените Козирог са силни личности заради своята амбиция и практичност. Освен това, те са много отговорни, което им позволява да си поставят дългосрочни цели и да ги постигат. Този подход на Козирозите към живота допринася за водещата роля във всяка връзка. Особено директивното им поведение се проявява до мъжете Рак. Представителите на водната стихия не са толкова категорични и упорити. Те са мечтателни и разчитат на чувствата, а не на логиката в решенията си. Следователно, Раците рядко имат нещо против, ако силен партньор поеме инициативата.

5 зодии, с които е невъзможно да се изгради романтична връзка

2. Телец и Везни

Жените Телец със силна воля често поемат водеща роля в отношенията. Представителите на знака стават лидери в двойката заради своите стремежи, желанието да придобият стабилност и надеждност. Ако практичността на Козирозите се основава на необходимостта от ясен ред в живота, то Телците са практични, защото искат да бъдат 200% сигурни в бъдещето. Те не се интересуват от предвидимостта. Амбициите на Телците се отразяват добре в отношенията им, защото не им се занимава с решителност. На мъжете Везни, напротив, им липсва. Затова те са привлечени от представители на земните знаци, включително Телец. Много им е удобно да бъдат в сянката на такъв бърз спътник.

3. Лъв и Риби

Лъвиците са популярна със своята доминантност. Дори да създават впечатлението, че са меки и послушни, това е подвеждащо представяне. Заради вродената си харизма, жените Лъв бързо пленяват и след това „хващат за гърлото“, тоест ги водят. Мъжете Риби изобщо не са против подобна хватка. Те обичат да виждат ярка личност до себе си, която впечатлява околните. Те трябва непрекъснато да бъдат насърчавани. Лъвиците се справят с тази задача с гръм и трясък - те са силни жени, които могат да свалят мечтателите на земята и да насочат енергията им в продуктивно русло.

Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част втора

4. Скорпион и Близнаци

Жените Скорпион са родени лидери. Тяхното отличително качество е страстен характер и непреклонност. Ако се заемат с нещо, те определено ще го доведат докрай. За тях несъответствието с думите е неприемливо. Какво не може да се каже за мъжете Близнаци. Това са вятърничави натури, които често живеят извън възможностите си. Само до емоционално стабилен и силен спътник те могат да се съберат и да се концентрират върху едно нещо. Жените Скорпион са личностите, които мъжете Близнаци искат да видят до себе си в трудна ситуация: с тях се чувстват по-уверени и знаят как да действат. Ето защо, когато такива двойки се разпадат, мъжете изпитват повече дискомфорт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.

3 зодии, които трябва да внимават през май 2024

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през май 2024

4 зодии, за които месец май 2024 ще бъде труден

Уникално късметче за всяка зодия за 06 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 06 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 06 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 06-12 май 2024

Късметче според зодията за тази седмица, 06-12 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 06-12 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.

На 7 май 2024 г. някои зодии ще трябва да се въздържат от активни действия. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...