Топ класация на зодиите с най-слаба и най-силна психика

21037
Топ класация на зодиите с най-слаба и най-силна психика
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има своя собствена устойчивост на стрес. Ето защо някои хора се тревожат за всяко малко нещо, докато други понасят всякакви несгоди. Оказва се, че астрологията може да даде отговор. Тя познава зодиите с най-силна психика и най-малко издръжливи на стрес.

Рейтинг на най-нервните знаци на зодиака

Водолеят се счита за най-малко устойчив на стрес. Той заема 12-ти ред в списъка на знаците със силна психика или първи в списъка на най-нервните. Те често виждат себе си като аутсайдери в обществото.

Ракът също не може да се похвали със силна психика. Особено трудно е за близкото им обкръжение.

Фината душевна организация на Рибите просто подлудява техните близки. Способни са да се обидят на всяка дума или странен поглед. В същото време самите те искат да контролират другите.

Овните имат напълно здрава психика. Те са постоянно притеснени, въпреки че не го показват на другите. Докато научат урока си, те ще загубят твърде много "нервни" клетки. Но скоро тяхната психика отново ще се адаптира към новите обстоятелства и всичко ще бъде наред.

ТОП 3 най-стресирани зодии

В обществото Скорпионите изглеждат почти неуязвими. Въпреки че не е така. Иначе нямаше да заемат петия ред в класацията на най-нервните зодии. Просто Скорпионът изпитва това в себе си и не показва на другите, че има проблеми.

Последен в класацията на най-нестабилните зодии е Телецът. Той реагира добре на промените, но е твърде притеснен за себе си. Ако Телецът е зле, тогава в него възниква истинска паника. Той е готов да провери всяка клетка от тялото си, само и само да не му се случи нищо.

Зодии с най-силна психика

Линия номер 6 принадлежи на Везни. Тяхната психика не може да се нарече най-стабилна, но самият знак знае отлично как да се приведе в добро състояние. Везните са много стабилни.

На пето място в класацията е удобно разположен Стрелецът. Психиката на знака бързо се възстановява. Затова той не иска да прекарва много време в униние и тъга. А естественият им оптимизъм е добра подкрепа в трудни моменти.

Как различните зодии се справят със стреса и какви са най-ефективните начини за релаксация за всяка зодия?

Отвън Близнаците често изглеждат напълно неадекватни. Но това далеч не е вярно. Имат силна и стабилна психика. А самият знак просто си позволява да бъде това, което е.

Челната тройка се отваря от Дева. Тя е наясно с проблемите си и как да се справи с тях. Следователно психиката не ги проваля и външно знакът винаги изглежда балансиран.

На второ място е Козирогът. Спокоен, стабилен и трудолюбив знак. Той не се тества за сила, защото познава добре своите силни и слаби страни.

Зодията с най-силна психика е Лъвът. Неговата тайна е съвсем проста: обсебеност от себе си. Знакът не се интересува какво ще се случи с околните. Той се тревожи само за себе си и то в редки случаи. Обикновено Лъвът знае какво трябва да направи и как точно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г.

4 зодии, които предпочитат да живеят във връзка без брак

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 04 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 04 май 2024

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com