Утвърждение за всеки зодиакален знак за 27 май 2024

8096
Утвърждение за всеки зодиакален знак за 27 май 2024
Снимка: iStock

Овен

„Забавям темпото, за да се наслаждавам целенасочено на хората, местата и моментите, които ме заобикалят в момента.“

Овни, имате проблеми с търпението и периодите, в които не ви се случват много неща. Опитайте се да се справите с безпокойството си, като преоформите възгледа си за по-бавните моменти. Не е задължително животът винаги да е бурен и активен; наслаждавайте се на почивката и намирайте утеха в малките радости, които се случват около вас.

Още: Това са зодиите, които ще получат знак от Вселената през юни 2024

Телец

„Не се определям от нещата, които не мога да контролирам.‘

Телец, вие често се разстройвате, когато хората и ситуациите около вас престанат да отразяват очакванията ви за тях. Откажете се от контрола. Вие сте отговорни за себе си и за своята сила; поемете отговорност за това. Всичко и всички останали трябва да се адаптират към вас.

Близнаци

„Сам не означава самотен.“

Близнаци, вие абсолютно презирате самотата, защото за вас тя често се равнява на чувство за самота и изолация. Не се поддавайте на преосмисляне; променете начина на мислене. Преформулирайте самотата като време, в което можете да подхранвате себе си и интересите си. Не е нужно другите да пълнят чашата ви вместо вас; намерете начини да се чувствате пълноценни сами.

Рак

„Стъпка по стъпка.“

Рак, този стар идиом е вашата визитна картичка, защото имате силна склонност да катастрофирате почти винаги. Научете се да се опирате на оптимизма. Може би това, което изглежда като стъпка в грешна посока, всъщност е било просто стъпка по красив, неочакван път. Поемайте само това, с което можете да се справите, и винаги продължавайте напред.

Лъв

„Аз съм прекрасен и обичан.“

Лъв, когато не ви обсипват с обич, е лесно да си мислите, че никой изобщо не се интересува от вас. Когато се появят подобни мисли, помнете, че сте обичани от много хора, включително и от самите себе си. Когато се появят тези чувства, застанете на страната на логиката; всеки изразява любовта си по различен начин. Дръжте очите си отворени за малки знаци на грижа наред с големите и никога не забравяйте, че можете да се грижите и за себе си.

Дева

„Не съм сам в този живот.“

Дева, поради перфекционистките ви наклонности често ви е трудно да поискате помощ и да се опрете на вътрешния си кръговрат, дори ако се давите. Преобразувайте мислите си около това какво означава някой да ви помогне. Нуждата от помощ не е слабост, тя е човешка. Хората искат да бъдат до вас; позволете им.

Везни

„Моят глас заслужава да бъде чут.“

Везни, вашата нерешителност често ви пречи да изказвате мнението си, да заявявате желанията си и да изповядвате мнението си. Вашият глас е важен; позволете му да бъде чут. Хората около вас искат да ви познават и ще ви слушат.

Скорпион

„На този свят има добро и аз съм отворен да го видя.“

Скорпион, вие се борите да свалите стените си и да се доверите на хората около вас. Не всеки иска да ви измами, Скорпионе. Има много хора, на които не можете да се доверите в този свят, но има един човек, на когото винаги можете - на себе си. Доверете се на интуицията си; отворете сърцето си; допуснете хората до себе си, защото на този свят има и много добри хора и не искате да ги пропуснете.

Стрелец

„Бъдете там, където се намирате.“

Стрелци, вие сте склонни да изпреварвате себе си; мечтаете за следващото място, където искате да отидете, или за възможността, която искате да използвате. Макар че амбицията ви е възхитителна, тя често може да ви разсее от красотата на настоящето. Бъдете в настоящето. Наслаждавайте се на хората, които са в момента в живота ви. Наслаждавайте се на това място, където стоите. Не всичко хубаво се крие в бъдещето; част от него вече е тук.

Козирог

„Аз съм способен да прощавам и да се изцелявам.“

Козирог, вашето усърдие и прецизност са невероятни. Тя обаче често може да ви накара да се чувствате разочаровани от себе си и от другите, когато нещата се объркат. Не задържайте този гняв, оставете го да си отиде. От другата страна на прошката и изцелението е мирът, който заслужавате да почувствате. Бъдете търпеливи, простете и продължете напред.

Още: Въпреки хаоса около тях, тези две зодии винаги намират любовта

Водолей

„Емоциите ми заслужават да заемат своето място.“

Водолей, въпреки че сте готови да се борите и да се застъпвате за каузите, които ви призовават, рядко сте готови да се застъпвате за себе си. Не забравяйте, че в основата на вашата вселена лежите вие. Ценете себе си и своята стойност. Да говорите за това как се чувствате и за вътрешния облик на ума и същността си си струва времето, енергията и ангажираността. Ще се почувствате много по-леки, ако позволите на емоциите си да се излеят от вас, вместо да ги задържате в себе си.

Риби

„Нежното ми сърце е способно на много повече от любов.“

Риби, вие често сте смятани за чувствителни, с кървящо сърце. Понякога това твърдение се превръща в слабост или може да ви накара да се чувствате наранени, когато хората се възползват от щедростта ви. Не забравяйте, че способността ви да чувствате и да съчувствате е сила, която не притежават много хора. Ценете я. Този свят се нуждае от повече любов и вие сте способни да я давате. И ако тази любов се върне, за да ви погълне, знайте, че сте много по-силни, отколкото някой ви смята.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, които ще получат желаното в края на юни 2024

Зодиите, на които съдбата ще покаже правилния път това лято

Зодиите, пред които ще се отворят нови хоризонти в средата на лято 2024

Ключов момент за 2024 предстои на 4 зодии до края на юни

На 3 зодии: Юнското Пълнолуние ще налее вода в мелницата на късмета!

Седмица 25 ще сбъдне горещо желание на 3 зодии

В понеделник: Рак се учи на търпение, а Лъв сваля маски

Тези 3 зодиакални знака ще превъзмогнат всички препятствия от 17 до 23 юни 2024 г.

4 зодии, които ще открият истинското си призвание на по-късен етап от живота си

2 зодии, които са мощни алхимици, преобразяващи съдбата и енергията

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com