Вълци в овчи кожи - 3 зодии знаят как да се преструват

27594
Вълци в овчи кожи - 3 зодии знаят как да се преструват
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има различни качества, характеристики и особености. Зодиакалните знаци също имат своите характеристики, които ги правят уникални. Но дали сте чували за израза „вълци в овчи кожи”? Това са хора, които се преструват, че са нещо, което не са – на пръв поглед изглеждат като жертви, но наистина са хитри и потайни хищвици. Днес ще ви разкрием тайната на тези 3 зодии, които са най-добрите в своята игра на преструвки.

Лъв

Страстен и изискан, Лъвът е майстор на пресъздаването на образа на жертвата. Те знаят как да използват своята харизма и очарование, за да манипулират хората около тях и да ги накарат да се чувстват виновни за тяхното нещастие. Лъвовете имат силен характер и държат на контрола, затова не е лесно да им се разгадае истинското им лице.

Риби

Рибите са емпатични и често дават всичко от себе си, за да помогнат на другите. Това ги прави перфектната „жертва” в играта на преструвките. Рибите знаят как да използват своята сила да бъдат „уязвими” и „нараними”, за да привличат съчувствие и внимание от околните. В моментите, когато се чувстват заплашени, Рибите използват техниката на укриването на истинските си емоции, което ги прави много трудни за разпознаване.

Скорпион

Скорпионите са майстори на територията на тайните и скритите лагери. Те знаят как да използват техниките на мъглата и мистерията, за да направят хората да се чувстват независими от тях. Скорпионите често са далеч от груповия живот и са много самостоятелни, което още повече ги прави трудночитаеми.

Тези 3 зодии са вълци в овчи кожи. Лъв, Риби и Скорпион знаят как да използват всички техники за да убедят околните, че те са невинни и безнищо. Една от тайните на който се преструват е да маскират желанията си и да се превръщат в жертви, а който не знае за хитрината му взема мястото на „злодея”. Всеки зодиакален знак може да се преструва достатъчно добре, но тези 3 зодии го правят със стил. Така, че следващия път, когато срещнете някой, който ви оставя с усещането, че нещо не е наред, не забравяйте да погледнете зад овчата дреха, за да видите дали има вълк в нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com