Въздушните кули на 4 зодии ще се срутят - идва челен сблъсък с реалността

6437
Въздушните кули на 4 зодии ще се срутят - идва челен сблъсък с реалността
Снимка: Istock

Ах, фантазиите. Толкова много време прекарваме в измисляне на перфектни сценарии за живота си, докато в крайна сметка реалността ни срива със земята. За някои зодии това може да стане скоро, тъй като градените от тях въздушни кули, които ги държат в света мечтите, са на път да се срутят. Отбележете си ги, защото ако сте някоя от тези зодии, скоро ще трябва да разсъждавате по-реалистично.

Рак

Водните знаци са истински експерти в областта на емоционалното контролиране и са полезни за нищо друго освен да се съжаляват за себе си. Е, наскоро пристигнаха новини, че някои от тях са успели да надградят своите въздушни кули и да намерят средство да направят живота си по-разнообразен. Но коя е тази зодия, която ще спре да живее в мечти и ще се събуди късно? Става дума за Раците. Те скоро ще трябва да забравят малките си подробности и да започнат да се насочват към по-реалистични планове.

Стрелец

Най-агресивните зодии в зодиака създават изкуствени въздушни кули съобразени с очакванията им. Скуката и стагнацията не са за тези знаци и затова често измислят начини да се задържат в световете си. Е, в скорост на светлината ще се събудят към реалността. Кой е сред тях? Стрелците. Ако слизат от клатушката и се погледнат в огледалото, бъдещето може да им бъде по-ясно.

Водолей

Минута по минута са предпазливи, мнозина могат да ги определят като недостатък. Но в съвременния свят тези зодии могат да изградят впечатляващи въздушни кули. Те дори имат обикновението да осъзнават, че невъзможните или обезумяло, психоневротични фантазии могат да ги отнесат в никаква посока. Но коя зодия ще се срещне с реалността в близко бъдеще? Водолеите, на които скоро ще им се наложи да се съобразят с живота на земята.

Овен

Ако има зодия, която изобщо не се кахъри, то това са Овните! Те разчитат на ентусиазма си и вярата, че всичко ще е наред, като изграждат големи въздушни кули от нищо. Понякога тези кули могат да издържат кратко време, но в крайна сметка се обвързват и чупят. Така че Овни - вижте къде кацате, защото скоро ще трябва да се приспособите към реалността.

Реалността може да донесе голяма оптимизация за всеки, който е твърдял, че живее в идеалния си свят. Въпреки това е трудно да се съсипете, когато сте привързани към нещо, особено когато животът Ви е бил направен от глезени. Но трябва да се справите, за да растете и да се осъществите. Нека контролирате въздушните кули живота си и създадете нови, по-балансирани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Страшни тарикати: Кои зодии винаги ни удрят в кантара?

Не Велики, а "Проблематични Четвъртък" ще имат тези зодии!

В Четвъртък: Дъжд от пари ще се излее над главите на 4 зодии!

На 18-ти април: Числото 18 ще вдъхне нов живот на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 18 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com