Бат Сали: Кюстендил и Дупница не са цяла България

37130
Бат Сали: Кюстендил и Дупница не са цяла България
Снимка: БГНЕС

Не съм готов да се откажа от депутатското си място. Кюстендил и Дупница не са цяла България, заяви Александър Методиев, по-известен като Бат Сали.

Не усещате ли, че тези протести са платени? Вероятно вие знаете кой ги плаща, обърна се към журналистите Методиев. Чувствам се дискриминиран от тези, които протестират срещу мен, продължи той пред БНТ. И не отговори на въпроса дали да трябва цяла България да тръгне срещу него, за да се откаже от мястото си в парламента.

Жега на 27 октомври - блокада на централата на ДПС в София

Проблемът не е в Бат Сали, а на ДПС. Проблемът е, че от Кюстендил влиза депутат от ДПС със само 800 гласа – най-ниският резултат ...

Днес в София имаше протест на десетки жители на Кюстендилско, дошли с над десет автобуса, за да поискат Методиев да не се заклева като депутат от Кюстендилски регион. Той беше избран с 800 гласа в региона, но влиза в парламента заради преразпределение на гласовете от чужбина. Беше блокиран за половин час и главният път E-79 край Дупница.

Ако Бат Сали не се оттегли, искаме мажоритарни избори", закани се един от протестиращите. "Не може така, не става - парашутисти има само на летището. Законът е грешен, да не кажа налудничав", добави друг. "Омръзна ни - как един ром, избран от група турци, влезе в Народното събрание - нещо трябва да се промени", каза трети.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com