Борисов раздаде "парите, спестени от референдума на Слави"

1128
Борисов раздаде "парите, спестени от референдума на Слави"
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов съобщи във Facebook, че е "спазил обещанието си" парите, които биха се спестили от провеждането на референдума на "Шоуто на Слави" заедно с президентския вот, да бъдат дадени за пътища.

"Както обещах миналата седмица, благодарение на спестените пари от възможността да се гласува на национални избори и референдум заедно, днес правителството осигури още 31,9 млн. лв. за ремонта на пътища в Северозападна България и в област Хасково", съобщи премиерът в социалната мрежа.

Борисов: Не ме е страх от Слави Трифонов

Нямам страх от Слави Трифонов, добре дошъл на избори, когато иска. Това заявява премиерът Бойко Борисов по време на срещата му с предст...

По думите му от тях 19 млн. лв. са за ремонта на 43 км от първокласния път I-1 (Е-79) Видин – София. Със средствата ще бъдат ремонтирани и два участъка от пътя на територията на Северозападна България. 13 млн. лв. ще бъдат инвестирани в подобряване на състоянието на 35 км от път I-1 Видин – Димово, а 6 млн. лв. ще бъдат вложени в 8-километров участък при изхода на град Враца, посока Видин.

Под статуса му се появи и видео с кметовете на Враца и Видин - Калин Каменов и Огнян Ценков, които използваха случая да благодарят на правителството и за парите за пътища, и за други добрини, които върши за общините им.

"От началото на годината досега успяхме да разпределим допълнително близо 106 млн. лв. за превантивен ремонт на републиканските пътища в Северна и Северозападна България", похвали се още премиерът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика