ГЕРБ гневни, че БСП ги нарекли "ненужни" за кворума

18788
ГЕРБ гневни, че БСП ги нарекли "ненужни" за кворума
Снимка: БГНЕС

Недопустимо е за пореден път толерантността, която ГЕРБ проявява и персонално чрез Бойко Борисов, да служи за заявления от типа на „нямаме нужда от вас, не се възгордявайте”. Това заяви заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева пред журналисти в парламента, предаде „Фокус”.

„В този момент, в тази критична ситуация за държавата, това е безотговорно поведение”, подчерта тя. „От името на ПГ на ГЕРБ съм упълномощена да заявя, че след вчерашното решение на групата, помолени от нашия председател г-н Борисов, нашето решение бе днес да направим кворума на отиващото си 42-ро Народно събрание, за да може да бъде уважено желанието на г-н Станишев да работи за европейските политики. Групата категорични възропта след публичните изяви тази сутрин на представители на Коалиция за България, които по един недопустим, охулващ, на моменти осмиващ начин се гаврят с ГЕРБ, нашия председател”, коментира Цачева.

Бареков зараздава покани и ултиматуми към ГЕРБ и Реформаторите

Николай Бареков покани ГЕРБ и Реформаторския блок на преговори за предсрочни парламентарни избори. „Предлагам този формат за пр...

„За времето, за което трябваше да стигна до групата разбрах, че групата е поискала извънредно заседание в Зала „Изток”. Своевременно информирах председателя Миков като помолих за повече от 10 минути възможност между първия и втория опит за кворум, за да разговаряме с колегите, които наистина са изключително гневни на това, което се случва. Недопустимо е за пореден път толерантността, която ГЕРБ проявява и персонално чрез г-н Борисов да служи за заявления от типа на „нямаме нужда от вас, не се възгордявайте”. В този момент, в тази критична ситуация за държавата, това е безотговорно поведение”, каза още Цецка Цачева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика