ГЕРБ ще проведе консултации при Плевнелиев в четвъртък

1106
ГЕРБ ще проведе консултации при Плевнелиев в четвъртък
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ ще проведе консултации при президента Росен Плевнелиев в четвъртък. Това заяви председателят ѝ Цветан Цветанов.

"Вчера имахме извънреден председателски съвет заедно с финансовия министър дали да се разглежда бюджетът за 2017 г. в ресорните комисии и да се внася в пленарна зала. Всички изразиха становище, че е хубаво бюджетът да бъде разгледан и да се търси възможност да се приеме. Четвъртък и петък ще имаме възможност да го гледаме в пленарна зала", съобщи Цветанов.

Лукарски за изборите: Явно колегите от ГЕРБ не са си свършили работата

Министърът на икономиката в оставка и лидер на СДС Божидар Лукарски заяви, че в ГЕРБ не са си свършили работата на президентските избор...

"Оставката на кабинета ще бъде гледана утре (бел.ред. 16 ноември, сряда) като първа и единствена точка. След това ще има и политически консултации, които ще бъдат проведени от президента Росен Плевнелиев с всички парламентарно представени групи, за да може след това да се търсят някакви други решения, които могат да бъдат полезни за държавата", уточни той.

Той уточни, че от ГЕРБ не са поканени за следобедните срещи-консултации, които БСП провежда. Запитан кога ГЕРБ са поканени на среща при Плевнелиев, Цветанов обясни, че това ще стане в четвъртък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика