ГЕРБ утре ще са в НС, но не е ясно дали ще се регистрират

18130
ГЕРБ утре ще са в НС, но не е ясно дали ще се регистрират
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ ще присъства на утрешното заседание на Народното събрание, но не е ясно дали ще се регистрира, предаде „Фокус”.

На пресконференция народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев заяви: "Утре ни се поставят много мини, но ние сме доказали, че сме добри сапьори. Мога да гарантирам, че ще влезем през служебния вход на Народното събрание и от там ще излезем. А какво ще предприемем, ще разберете утре".

ГЕРБ-Бургас: Властта взема 5 милиарда кредит

Правителството се готви да изтегли огромен държавен дълг на стойност 5 милиарда лева, обявиха бургаски депутати от ГЕРБ. Новината съоб...

На въпрос дали депутатите от ГЕРБ ще се регистрират, Главчев посъветва журналистите да бъдат търпеливи.

„Този парламент няма никакво съдържание. Не е важно дали ние ще се регистрираме или не, а съществено е парламентът да заработи така, че да решава въпросите на българските граждани. Не вярваме, че този парламент, в този състав, може да го направи. Съществено е правителството да си подаде оставката, парламентът също. Да се проведат нови парламентарни избори, които да осигурят адекватно представителство на българските граждани в парламента”, каза още Главчев.

На въпрос дали депутатите от ГЕРБ ще поискат оставката на президента, Главчев попита „за какво”.

„Забелязва се напоследък една тенденция - да бъдат разрушени всички институции в България. Това не е добрият път. Не може нито една институция да не работи. Винаги сме казвали, че когато някой е виновен, има органи, които го доказват, и би трябвало да си носи отговорността”, добави Главчев.

Борисов: Ако БСП наистина водеха в социологическите проучвания, щяха да направят избори и да ги спечелят

Ако БСП наистина води в социологическите проучвания, щяха да направят избори и да ги спечелят. Това заяви в Хасково лидерът на ПП ГЕРБ ...

„Вместо да решават проблемите в държавата, управляващите използват фойерверки, за да отклонят вниманието. Приличат все повече на артисти, които са си забрали репликите на сцената. Чакат, но суфльорът им подава репликите със закъснение. По-добре е да слязат от сцената”, каза още Димитър Главчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com