БНТ 2 празнува рождения си ден с флашмоб в метрото

52092
БНТ 2 празнува рождения си ден с флашмоб в метрото

С оригинален флашмоб в софийското метро ще изненада своите зрители и приятели най-младият канал на БНТ – БНТ 2 на 16 октомври, когато медията празнува втория си рожден ден.

В късния следобед на утрешния ден метростанция „Васил Левски” в столицата ще се превърне в импровизирана музикална сцена, за да отбележи подобаващо празника на телевизията. Една от изненадите там ще бъде участието на музиканти от Националното музикално училище „Любомир Пипков. Кои са те и какво ще направят в метрото – ще научите, ако точно в 18,30 бъдете на мястото на срещата. За тези, които не успеят да присъстват на събитието, екипът на телевизията ще заснеме и излъчи празника на 20 октомври, неделя, от 20:45 часа.

КС отмени забраната бивши агенти на ДС да ръководят БНТ, БНР и СЕМ

КС обяви за противоконституционни текстове от Закона за радиото и телевизията, с които се забранява на бивши сътрудници от ДС да учас...

За да отпразнуват рождения си ден с всички свои приятели от столицата и България, екипите на БНТ 2 са подготвили много изненади и срещи на живо в различни градове на страната.

От 7 сутринта в Градската градина в София ще започне изработването на пано от цветя с логото на БНТ 2.

Импровизирани телевизионни екрани ще има на няколко ключови места в София, и там всеки ще може да сподели своите впечатления и да поздрави БНТ 2 за празника. Картонените еко екрани ще бъдат разположени на площад „Славейков” от 8:45 часа сутринта, пред паметника на Патриарх Евтимий от 9:00 часа и от 12:00 – на площада пред Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”.

Специален гост на сутрешния блок „Добро утро с БНТ 2” ще бъде певецът и композитор Михаил Белчев, чиято песен „Булевард” е сигналът на телевизията. Той ще разкаже на водещите Карина Караньотова и Тони Рапонска за любимите си кътчета в София.

Как политиката си прави медии...

"Истината струва скъпо" и не всички медии могат да си позволят да платят цената за нея. Битката за власт в последно време доста мирише ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com