Кънев за дебата Цачева-Радев: Достоен е за вътрешни избори на БКП

4930
Кънев за дебата Цачева-Радев: Достоен е за вътрешни избори на БКП
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДСБ Радан Кънев публикува интересен коментар след дебата между кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева и този на БСП Румен Радев.

"Наблюдавахме "дебат", достоен за вътрешни избори за кандидат на БКП (то нали партията, държавата... все тая...)", написа "синият" лидер във Facebook.

ДСБ в атака: Борисов показа мускули на слабите, унижава като през 90-те

Дали ще има предсрочни парламентарни избори не е наш проблем. Бойко Борисов каза, че ако загуби президентските избори, ще има предсроче...

"Имаше ли поне една разлика в позициите на двамата кандидати за генерална секретарка (между генерал и партийна секретарка, това се получава) на БКП", запита той.

Според него е имало една единствена разлика. "Не, не се надявайте - не е външна политика, отбрана, Европа, НАТО, Русия. Там имаше пълно съвпадение на шаблоните, достойни за излъчване по Азербайджанското държавно радио.

Разликата беше друга. Радев осъди незаконното предаване на турски опозиционери на Ердоган. Кандидатът Цачева одобри навеждането на югоизток и превръщането на гранична полиция в бригада за нелегален трафик към турските спецслужби. И каза, че правата не са важни, важна е държавата", допълва Кънев.

Според него така Цачева е заличила двеста години български патриотизъм, "основан на нуждата от независима българска държава, която да брани нашите свобода и човешки правдини".

Радев ще е президентският вариант на Фандъкова, но по-зле

Това са първите избори, които е абсолютно реално ГЕРБ да загуби. Първо, заради фактора "Цачева". Цецка не е нищо от това, което българ...

"P.S. Докато писах този статус, Местан подкрепи "евроатлантичното" БКП и Цачева. Всичко си има обяснение...", завършва реформаторът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика