X
 
 

Официално: Предложиха Емил Димитров - Ревизоро за нов екоминистър

2975 13
Официално: Предложиха Емил Димитров - Ревизоро за нов екоминистър
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
За нов министър на околната среда и водите е номиниран Емил Димитров, известен още като Ревизоро. Коалиционният съвет, на който ГЕРБ и Обединените патриоти определиха, че той ще е приемникът на Нено Димов, приключи. Емил Димитров ръководи в парламента Комисията за наблюдение на приходните агенции.Народното събрание трябва да гласува неговата кандидатура и вероятно това ще стане още утре.

Три бяха неофициално обсъжданите имена за поста. Тези на съпредседателя на Парламентарната група на патриотите Искрен Веселинов, който оглавява и Комисията по регионална политика в парламента, както и на депутата Емил Димитров. Третото обсъждано име бе на сегашния заместник-министър на околната среда и водите Николай Кънчев, който отговаря за управлението на отпадъците. Веселинов обаче е гръбнак на парламентарната група на ВМРО и воеводите прецениха, че е по-добре да остане в парламента. Николай Кънчев пък е заместник с ресор отпадъци и едва ли щеше да бъде приет добре на фона на кризата с италианския боклук.

Кой ще наследи Нено Димов - изплува нова кандидатура

Пазарлъците в управляващата коалиция кой да наследи Нено Димов на поста министър на околната среда и водите ще вървят до последния моме...

ВМРО не приема Нено Димов да е изкупителната жертва, тъй като от ВиК Перник само са му подавали графици за подпис, заявиха патриотите на съвета.

Припомняме, че Нено Димов беше обвинен в умишлена безстопанственост. Според обвинението като министър на околната среда и водите той е утвърждавал графици за подаване на вода за промишлени нужди към „Топлофикация Перник“ и предприятието „Стомана Перник“, въпреки спадащото ниво на водата в язовир „Студена“. Нено Димов все още е в ареста, след като спецпрокуратурата взе това решение в събота.

Кой е Емил Димитров Ревизоро?

Завършил е Института за музикални и хореографски кадри и се е занимавал с народни танци като хореограф. После поради жилищни проблеми отива в строителството, където работи като електроженист. Успоредно с това завършва Висшия икономически институт. Има няколко следдипломни квалификации - по митнически контрол, финанси и счетоводство. Работил е в съобщенията като на надзорник и като счетоводител. Популярност придобива като финансов ревизор и оттам широкоразпространеният му прякор Ревизоро.

В Министерството на финансите постъпва през 1992 година.

ВМРО умува кой да бъде екоминистър

Ръководството на ВМРО решава кого да предложи за нов министър на околната среда и водите след оставката на Нено Димов, който беше арест...

Започва от районен ревизор, за да стигне до най-отговорните ревизии в държавата.

През 1997 г. е определен за ревизор на годината заради зърнената афера на кабинета Виденов.

Името му нашумява в пресата като скандално заради разкрития на крупни далавери в митниците по време на различни управления. 

Напуска Държавен финансов контрол и ръководи Гражданско обединение за борба срещу корупцията към Движение Гергьовден.

През 2001 г.  след юнските парламентарни избори, спечелени от Национално движение Симеон ІІ (НДСВ), е назначен за началник на Дирекция "Митници" в правителството на Симеон Сакскобургготски, но впоследствие е освободен от поста.

Ревизоро обвини българските "жълти жилетки", че не искат да ги лови закон

Безплатна е регистрацията и на малките бензиностанции, и на големите. Но всеки иска да е търговец на дребно, за да няма задължения по о...

Депутат в 43 НС от Варна (Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО). Избран за народен представител от Шумен в 44 НС с листата на коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО".

Actualno.com

Етикети:

 • Тренчи 11 Тренчи преди 1 месец Профил на трол?
  Надявам се, да разпореди проверки за извършените нарушения покрай Натура 2000. Тома Белев и хората му взеха 9 млн. лева за определяните на зоните без да има направени теренни проучвания за видовете растения и животни в районите.
 • Нина 10 Нина преди 1 месец Профил на трол?
  Дано успее да вкара ред и да се справи със зеления тероризъм
 • Петър 9 Петър преди 1 месец Профил на трол?
  Дано успее да се пребори със зелената мафия, нещо непосилно за неговите предшественици.
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Де го професоро Христов с 80% дебили от раята да допълни най-после, че останалите 20% са идиотите в "елита" на червената мафия, тоя митнически айдук ревизоро какво разбира от екология, то бива калинки, бива малинки, ама от продажни, некомпетентни мошеници министри НЕ БИВА!!!
 • Владо Черноземски е радост 7 Владо Черноземски е радост преди 1 месец Профил на трол?
  Явно трябва да се замаже много по-глоемия скандал с митническите далавери и рушвети около вноса на медицински и свръх-вредни отпадъци от Италия (пък и кой знае още от къде) в Б-ия и складирането и изгарянето им в Б-ия! Че скандалът е на европейско ниво и БОКо с Гешефта не могат да го замажат и потулят! И Евро-Прокуратурата на Ковеши може да захапе самото БОКо, че и Гешефта за бездействие и платено виж още ›› под масата съучастие! Жалък опит на БКП+ДС-олигархията за спасяване ДС-Ванче караПраси с тераси - става въпрос за първостепенни обекти за националната сигурност (въздух, вода, отпадъци), а и екологичния зам.министър по отпадъците Николай Кънчев е личен служител, съпартиец, бизнес-съдружник и съБутилник от 30 години на ДС-Ванче караПраси с тераси)! Пък и RICO дава признаци за публикуване на разобличаващи материaли и доказателства за престъпна дейност под политико-шпионско-патриотарско прикритие!
 • Октомври 6 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абе ако тоя заслужава прякорът ревизоро то орлин горанов е първият Космонавт на България , а вече Вещицата лили иванова първата медицинска работничка на България. А , да тоя е онези патроти на симо балевски . А , тоя преди не беше ли сдсраст или ндсврист. Абе някакъв глист е със сигурност , но actualno com НЯМА КАК ДА Е Ревизоро Извинявам се на биологичният вид глисти за обидното сравнение.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Напълно естествено! Нали е задължително във властта да само идиоти, от които няма полза! При тази изборна система и липса на крайна мандатност във властта - толкова!
 • Доктор,дръвен философ,почетен председател на ДуйПиСе,хидроинженер,мелиоратор,специалист по 4 Доктор,дръвен философ,почетен председател на ДуйПиСе,хидроинженер,мелиоратор,специалист по "студения резерв" и морските пристанища във Варна Бийч... преди 1 месец Профил на трол?
  Ревизоро се прекръсти на Язовиро...е нема такава държава...тоя ми взе хлебецо!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Има такава държава, все още!
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Кнтрабандит,министър....бойкоооо,бойко,само престъпници слагаш....и тоя нема да увари боба....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И тоя се продаде! Беше много наострен и лют, а сега кротна.
Нагоре