Плевнелиев не счита съдебната реформа за достатъчно смела, мълчи за ДПС

3635
Плевнелиев не счита съдебната реформа за достатъчно смела, мълчи за ДПС
Снимка: БГНЕС

Реформи и работа. Реформи, които да са съдържателни, дълбоки, които да помогнат, така че нашият обществен живот, нашата икономика наистина да се променят, демокрацията да се подобри. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, запитан какви трябва да бъдат приоритети през новия политически сезон, предаде БГНЕС.

Реформите в българското правосъдие, в здравеопазването, в образованието, във водния сектор, в администрацията, извеждането на електронни услуги за гражданите не търпят отлагане според държавният глава.

Президентът Плевнелиев участва в ритуала за освещаване на бойните знамена

Президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Росен Плевнелиев по традиция участва в ритуала за освещаване на българските ...

Президентът посочи, че реформата на реформата, както нарекохме тази в правосъдната система, трябва да бъде основен приоритет Народното събрание и всички политически лидери. „Реформата на реформите трябва да получи своето ускорение, промяната в Конституцията е добра първа стъпка, но не достатъчно смела”, посочи Плевнелиев. Според него, в българското здравеопазване също предстоят смели решения и той пожела успех.

Плевнелиев не коментира ДПС и това дали мисли, че има предателство на национални интереси с аргумента, че не може да коментира вътрешнопартийни проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика