Остават само 6 дни, в които могат да бъдат закупени промо билети за Sofia Dance Week

6709
Остават само 6 дни, в които могат да бъдат закупени промо билети за Sofia Dance Week

Остават само 6 дни, в които можете да се сдобиете с билети на преференциални цени за два от спектаклите на Sofia Dance Week 2012. Промо периодът ще продължи до 15 август, а билетите започват от 6 лева.

Единият от спектаклите, за който можете да закупите промоционален билет, е на известната немска танцова компания MOUVOIR, с хореограф Стефани Тирш. Спектакълът Като че ли (ние бихме били) е изготвен с изключително интересната творческа колаборация с медиа артиста Ангела Мелитопулос и ражда новаторска сценична работа, в която хипермедиата задава множество канали на комуникация, превръщайки зрителя в единствения законодател на образа и смисъла.

 

Промо билет ще може да закупите и за закриващата вечер на Sofia Dance Week 2012, поверена на мултидисциплинарния и авангарден японски хореограф и танцьор Хироаки Умеда. Умеда ще представи два спектакъла – Haptic и Adapting for Distortion, в които развива изследването си на визуалното възприятие. Работата му миксира елементи от съвременен танц, хип-хоп стилистика, електронна музика, светлинен дизайн, като изгражда изключително внушителна аудио-визуална среда, резултат на екстравагантно ползване на високите технологии.

Петото издание на фестивала ще се случи от 29 септември до 6 октомври и ще се проведе в залите на Националния дворец на културата, който заедно с ЕДНО и Фондация Америка за България е съорганизатор на събитието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com