Първи джаз фест в Казанлък

10373
Първи джаз фест в Казанлък

Първият по рода си джаз фестивал ще се проведе в Казанлък в края на август, съобщава Дарик нюз. Той ще е част от тазгодишната програма на Празниците в Долината на тракийските царе .

Идеята за джаз форума е на известната в миналото певица от квартет „Траяна" и настоящ преподавател по поп музика в музикалното училище „Христина Морфова" в Стара Загора Надя Тончева. Тя е и музикален директор на проявата, която ще се реализира с финансовата помощ на Община Казанлък и на местни спомоществователи, любители на стойностната музика.

Ще слушаме джаз под звездите в София през юли

Само месец ни дели от петото издание на най-джазовия фестивал в столицата A to JazZ Festival, който ще се проведе от 3 до 5 юли в Южен ...

В двете фестивални вечери - на 29-ти и 30-ти август, в централната част на Казанлък свои концерти ще изнесат Ангел Заберски- син и неговото трио, Васил Петров, самата Надя Тончева със своя формация, Стоян Янкулов- Стунджи- барабани, Веселин Василев- Еко, Васил Пармаков- пиано, казанлъчанинът и Борислав Ясенов, който е флейтист №1 на България и китаристът Живко Велев. В двете фестивални вечери концертите ще са общо 4.

Латино джаз и джаз ще огласят улиците на Казанлък, които ще са „украсени"и от изписаните тела на момичета и момчета, в поредното издание на „Бодиарт фест".

Идеята на организаторите е джаз форумът да стане традиционен за края на август в Казанлък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com