Десетки специални събития и изненади подарява на посетителите си Sofia Ring Mall през септември

37069
Десетки специални събития и изненади подарява на посетителите си  Sofia Ring Mall през септември

Най-дългата стена за рисуване, картинг надпревара, конкурс за модели, театрално представление на открито, безплатни уроци по лонгборд за деца и родители, Европейският ден на езиците, куклен театър, арт работилници, маунтинбайк шоу на най-големия pumptrack терен в България, са само част от инициативите, с които най-новият търговски и развлекателен център в столицата ще зарадва посетителите си в началото на есенния сезон. В месеца, отбелязващ началото на учебната година у нас, най-много са атрактивните събития, състезания и изненади подготвени специално за децата и тийнейджърите.

От 5 до 20 септември всеки малък художник ще може да участва в създаването на най-дългата рисунка в София. Стената за рисуване ще бъде поставена на входа на Sofia Ring Mall до увеселителния център Fun Ring Park. За младите таланти няма ограничение във възрастта – добре дошли са всички от 1 до 18 години.

Sofia Ring Mall ще бъде домакин и на ежегодното събитие Европейски ден на езиците. Целта на инициативата е да се повиши осведомеността за използваните в Европа езици, да се насърчи културното и езиковото многообразие и да се стимулира изучаването на езици през целия живот. Организатор е мрежата на културните центрове на страните от Европейския съюз EUNIC и в събитието ще участват посолства и културни центрове на 22 европейски държави. На 26 септември между 12:00 и 17:00 посетителите в Sofia Ring Mall ще могат да се забавляват, да печелят награди и да научат любимите си думи на много езици. Темата на Европейския ден на езиците тази година е „Да пазаруваш на чужд език – мисията възможна“.

В три последователни уикенда на септември (от 12-и до 27-ми) на картинг пистата в мола ще се организира състезанието Sofia Ring Formula 1. Желаещите да участват ще се съревновават в две възрастови групи – от 7 до 12 и от 13 до 17 години. Всеки участник ще може да направи безплатна обиколка на картинг пистата, а на състезателите с най-добро време ще бъдат раздадени атрактивни награди.

Стил, природа, открито небе, фантазия и … „Събитие по Ваш избор“ от Sofia Ring Mall

Стилна и различна гала вечер под звездите организира за свои партньори и специални гости най-новият търговски и развлекателен център в ...

Специално внимание ще получат и почитателите на по-екстремните изживявания от всички възрасти. За тях всеки четвъртък, от 18:00 до 20:00 часа в увеселителния си център Fun Ring Park, Sofia Ring Mall организира безплатни съвети и уроци по лонгборд от професионален инструктор - шампион на България в този спорт. Феновете на планинското колоездене пък ще имат удоволствието да се насладят на двудневно шоу-демонстрация на сложни фрийстайл каскади на 22 и 23 септември на най-големия в България pumptrack терен, който се намира непосредствено до Sofia Ring Mall.

За най-малките по традиция всеки уикенд ще се организират куклен театър, детски работилници и най-различни забавни игри от 11:00 до 18:00 часа в увеселителния център на мола - Fun Ring Park, като входът ще бъде свободен.

През септември Sofia Ring Mall за първи път ще зарадва с театрално представление не само децата, но и възрастните. На 12-и от 19:00 часа посетителите на мола ще гледат пиесата „Луда нощ по френски“ на открито. Представлението, в което участват известни български актьори, ще бъде безплатно и ще бъде поставено на амфитеатъра.

След пролетното модно ревю и конкурса за красота, и през есента Sofia Ring Mall за пореден път се превръща в сцена на красотата и изяществото с конкурса „Стани модел“. В играта може да вземе учaстие всеки на възраст над 18 години с постоянен адрес в България, който в периода от 20 август до 28 септември се регистрира на сайта sofiaring.bg/models и качи своя снимка. Финалистите в конкурса ще бъдат определени чрез гласуване на сайта (за първите 100 места), а жури ще определи само 30 от тях, които ще участват във втори етап - серия от обучаващи уъркшопове за модели. След втората фаза ще бъдат избрани 20-мата най-добри, за да се представят на специално модно ревю Sofia Ring Walk през ноември. Един от тях ще получи и голямата награда – едногодишен договор с агенция за модели и създаване на професионално портфолио (бук) на модел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com