ON! Tabletop: Древногръцки полис в сегашно време

22618
ON! Tabletop: Древногръцки полис в сегашно време

Супер герои, митични чудовища, страховити магьосници и космически кораби ще властват в новата зона за настолни и картови игри на ON! Fest 2013.

ON! Tabletop е пространството, където епичните сблъсъци ще се случват във фантазията на всички участници, сред декор, пресъздаващ средата на най-значимия турнир – по играта Magic: the Gathering.

На ON! Fest ще се състои и премиерата за България на новото й издание, в поредица от турнири с наградни фондове за начинаещи и опитни играчи. Magic: the Gathering е първата стратегическа картова игра в света, която тази година празнува двайстата си годишнина и по последни данни (от 2011-а) се играе от 12 милиона играчи по цял свят. Тя включва множество персонажи от класическите древногръцки легенди и митове, заради което цялостната тема на първото издание на ON! Tabletop ще бъде в такава атмосфера.

Други популярни картови игри в зоната са Game Of Thrones, Star Wars и Netrunner. Те са новото поколение картови игри на Fantasy Flight Games, които вече натрупаха популярност и в България. Независимо дали харесвате Вестерос, тъмната или светлата страна на Силата, или cyberpunk атмосферата, там ще има нещо за вас!

Любителите на миниатюри също не са забравени. Отново под формата на демонстрации и турнири ON! Tabletop ще покаже Heroclix - играта събираща и противопоставяща всички знайни и незнайни комиксови герои, както и X-Wing, чрез която ще можете да сбъднете детската си мечта да командвата флотилия от космически кораби за славата на Империята или бунтовниците.

Важен акцент е и турнирът с международно участие по Warhammer (във вариант фентъзи и 40000), в който армии от различни раси ще се сражават на големи и детайлни терени, за да тестват уменията за тактическо и стратегическо планиране.

Естествено, ще присъстват и най-популярните настолни игри - списъкът със заглавия включва Mage Wars, Cyclades, Munchkin, King of Tokyo, Doctor Who и много, много други!

Амбицията на организаторите на новата зона е посетителите да бъдат в центъра на всичко случващо се. Само така участниците ще бъдат част от интерактивно приключение, в което всеки дава своя принос за изграждане на магията.

Ако някога сте искали да бъдете супер героят в собственият си живот, това е мястото!

ON! Fest те предизвиква: Включи се!

***

Цени на билетите:

ON! Fest 2 дни + ON! Party HMSU Класика: 30 лв.

(всички зони на ON! Fest без гейминг конференцията GDS Bulgaria)

ON! Fest 2 дни: 20 лв.

(всички зони на ON! Fest, без ON! Party HMSU Класика и гейминг конференцията GDS Bulgaria)

ON! Fest Party HMSU Класика: 25 лв.

(включва само ON! Party HMSU Класика)

Легендарният mural артист SMUG за първи път в България

Продължавайки традицията от последните две издания на ON! Fest, и тази година ON! Graffiti ще бъде най-мащабното графити събитие у нас....

GDS Bulgaria: 80 лв.

(всички зони, партита и конференции на ON! Fest 2013)

Билети за ON! Fest може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/on-fest-2013-inter-expo-center-329757/event.html

MusicPRO 2013: сподели нататък!

11 фестивала от 6 държави ще бъдат представени от своите директори в първия ден на международната музикална конференция – част от...

ON! Fest е на www.onfest.bg и на www.facebook.com/ONfest

ON! Fest е единствен по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, спорт и начин на живот. За трети път между 20 и 22 септември в Интер Експо Център тематичните ON! Зони ще оживеят с музика, танци, графити, технологии, видео игри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове и още много активности, в които всеки посетител е не просто зрител, а участник. Все по-значима част от програмата са трите професионални събития за кариерно и бизнес развитие - Конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, най-голямата българска музикална борса – MusicPRO и Предприемаческа конференция Innov8, която стартира тази година.

ON! Fest се организира от Gaming Entertainment и Интер Експо Център. Фестивалът е част от кандидатурата на София и югозападен регион за "Европейска столица на културата" за 2019.

ON! Fest е член и съучредител и на Българска Фестивална Асоциация (www.bfa.bg).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com