X
 
 

Samsung представи новите модели Galaxy (СНИМКИ)

3468 0
Samsung представи новите модели Galaxy (СНИМКИ)
Снимка: Getty images/Guliver
Технологичният гигант Samsung представи снощи новите си телефони Galaxy 10 и Galaxy 10+, предадоха световните агенции, цитирани от bTV.

Една от версията на телефоните е с още по-голям екран от преди. Компанията представи два размера телефони – 6,3 инча и 6,8 инча с цел да изпреварят техния основен конкурент Apple, който предстои да пусне на пазара новия си телефон през есента.

Една от най-големите новости е, че една от версиите на Galaxy 10+ поддържа 5G мрежа.

Друго голямо подобрение е върху писалката на телефоните. Новият stylus работи без да бъде допиран до екрана на телефона, правейки връзка чрез Bluetooth с апарата. По този начин писалката може да бъде използвана повече като “магическа пръчка” и във въздуха да сменяте песни, да увеличавате снимки и много други.

Новите телефони са първите от портфолиото на Samsung, които нямат жак за слушалки – нещо, което от Apple представиха преди три години.

От компанията са успели да премахнат черната лента за камерата на екрана, като там има само една малка дупчица, в която е лещата. Това означава, че екраните изглеждат още по-големи, тъй като са открай-докрай.

Цените на новите телефони започват от 949 долара и се повишават в зависимост от паметта и модела.

Снимки: Getty images/Guliver

Actualno.com

Етикети: