Части от София без вода в четвъртък

3732
Части от София без вода в четвъртък

На 19 юли (четвъртък) във връзка с изпълнение на проекта за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Братя Бъкстон” предстои спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. "Братя Бъкстон" (от ул. "Мур" до ул. "Българска легия"). Това ще стане в интервала от 09:00 ч. до 15:00 ч. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на кръстовището на бул. "Братя Бъкстон" и ул. "Мур".

След реализирането на този проект, живеещите в района ще почувстват значително подобрение в качеството на предоставяните услуги.

Отново на 19 юли във връзка с подмяна на уличен водопровод на бул. „Витоша” се налага спиране на водоподаването от 10:00 ч. до 17:00 ч. на живеещите по ул. "Неофит Рилски" (между бул. "Витоша" и ул. "Княз Борис І"). Ако ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” се ангажира да предостави алтернативно водоснабдяване на кръстовището на бул. "Витоша" и ул. "Неофит Рилски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на номер 0700 12121. "Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Без вода в някои части на столицата

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връ...

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com