И без надежда, надеждата остава. Пускат нов робот и самолет за изчезналите

4549
И без надежда, надеждата остава. Пускат нов робот и самолет за изчезналите

Макар че всички оцелели работници отписаха своите изчезнали колеги, днес продължава издирването на тримата с нов самолет и робот на Министерството на отбраната.

Безпилотният самолет, който вчера беше изпратен да търси, падна вследствие на силния вятър в района. Специализирани екипи с бронирани автомобили търсят камерата, намираща се в самолета, за да бъдат анализирани записите.

Стабилно е състоянието на деветимата пациенти, които са настанени в областните болници в Ямбол и Сливен. Пострадалите бяха транспортирани до двете лечебни заведения след взрива, станал вчера. В болницата в Ямбол са хоспитализирани 8 пациенти – 2 в отделение УНГ, 3 в Хирургично отделение и 3 в Ортопедично отделение. На един от пострадалите, който е със счупена ръка, е извършена оперативна интервенция. Пациентът, настанен снощи в областната болница в Сливен, е с гръдна травма. Той е в добро състояние и е контактен.

Екскурзия до Бали за сметка на "Берета Трейдинг" за военен експерт

Установихме конфликт на интереси при служителка в Министерство на отбраната, отговаряща за контрола по изпълнението на договора за утил...

Продължава да е затворен и пътят между София и Бургас в района на пътния възел Петолъчката. Използват се обходни маршрути през Саранско - Тамарино - Средец, както и през Ямбол - Екзарх Антимово - Карнобат.

Вчера стана ясно, че във взривения склад на "Берета Трейдинг" не са били спазени строгите мерките за безопасност. Служителка в Министерството на отбраната, която отговаряла пряко за контрола по изпълнение на договора за утилизация на боеприпаси с фирмата, е приела от фирмата туристически ваучер за екзотична ваканция на о. Бали.

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество