Протестиращи се разгрaничават от студентите: Не искаме Стоичков!

6384
Протестиращи се разгрaничават от студентите: Не искаме Стоичков!

Част от протестиращи се разграничиха от студентите, които си избраха  Христо Стоичков за лице на протестите, предаде репортер на БГНЕС.

Димитър Тодоров, един от протестиращите, също студент заяви, че събитието е организирано от Емил Димитров – Ротманса, бивш депутат от ГЕРБ и то подменя същинския протест. Как така едни студенти се събраха и изведнъж решиха Христо Стоичков да стане тяхно лице. Людмила Манова - организатор на протестите от град Благоевград, Райна Вардева - организатор на протестите в град Пловдив и Антон Димитров от ГФ "Промяна" също се присъединиха към мнението на Тодоров.

Христо Стоичков срина съдията със земята, иронизира и публиката на Левски

„Няма как по този начин да развиваме българския футбол”, коментира треньорът на „Литекс” Христо Стоичков веднаг...

В София ще се проведе и "импровизиран" митинг - пресконференция, под егидата на Христо Стоичков и платена от Емил Димитров - депутат в 41-то Народно събрание от ГЕРБ. Този "протестен" митинг също цели създаването на нова сателитна партия, поддържаща ГЕРБ, заявиха протестиращите. Те нападнаха и Янко Петров, Дончо Дудев и Ангел Славчев, които вчера обявиха, че няма да се кандидатират за депутати, но че партия мандатоносител на протестиращите ще бъде Демократична гражданска инициатива.

Припомняме ви, че в зала "Арена Армеец" днес студенти, членуващи в Националното представителство на студентските съвети, се събират на Национална среща под надслов "Бъдещето на България". Около идеята са се били обединили редица неправителствени организации от различни съсловия в страната. Техни представители също ще присъстват на събитието. В срещата ще участва и Христо Стоичков, който се съгласи да бъде едно от лицата на неправителствена организация "Движение Орлов мост". На националния форум протестиращите ще решат какви ще бъдат действията им оттук нататък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com