Втора кръгла маса за монополите, изборите и протестите

8802
Втора кръгла маса за монополите, изборите и протестите

Втора кръгла маса с участието на  сдружения и представители на протестиращите ще се събере в събота в Столицата. На нея ще бъдат обсъдени въпроси свързани с исканите промени в избирателния кодекс, монополите, други закони и мерки за решаване на неотложните проблеми в страната, съобщава бТВ, цитирана от Стандарт нюз.

По време на срещата ще бъде дискутирана и координацията на националния протест, който ще се проведе в деня на националния празник - 3 март.

Протест на 3 март в Гоце Делчев срещу новата джамия

Жители на Гоце Делчев ще протестират навръх националния празник 3 март с искане виновният за целия скандал относно строителството на но...

Преди седмица участниците се обединиха около това да не се разпуска Народното събрание до приемане на промени в избирателния кодекс.

„Контращабът” се събра за първи път на 28 февруари. Организатори на срещата тогава бяха Кристиян Коев, Десислава Петрова – Солджъра и Андрей Слабаков.

Повод за дискусията им тогава бе обявения от президента списък с кандидати за Обществения съвет. Слабаков и Петрова са обезпокоени от личностите, които влизат в него, и от липсата на прозрачност при избора на кандидати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com