В понеделник: Днес вселената дава на 3 зодии да разберат, че са на прав път

5332
В понеделник: Днес вселената дава на 3 зодии да разберат, че са на прав път
Снимка: iStock/Guliver

От време на време знаем, че ако искаме да сме щастливи и доволни, най-добре е да се опитаме да се адаптираме към ситуацията. Казват, че една от най-висшите форми на интелигентност е адаптивността, и това е логично, когато се замислите. Трябва да оцелеем и за да го направим, трябва да се адаптираме към заобикалящата ни среда, климата и ситуациите.

Още: Това са зодиите, които ще получат знак от Вселената през юни 2024

И така, през седмицата от 27 май до 2 юни 2024 г. три зодиакални знака ще се справят с предизвикателството, ще приемат това, което не може да бъде променено, и ще се адаптират към него, за да могат да оцелеят оптимално.

Макар че до края на седмицата може и да не си организираме парад на победата, със сигурност ще признаем, че нашата суперсила се е появила, а именно способността за оцеляване.

Овен

Разбрали сте по трудния начин, че късметът не е нещо, което просто се появява в живота ви, въпреки че сте го изпитвали във времето. Все пак тази седмица ще видите, че късметът е това, което сами си създавате, като запретвате ръкави и участвате в процеса на производство. Вие не чакате някой друг да ви спаси. Твърде щастливи сте да бъдете сами своя рицар в блестящи доспехи.

В живота ви има толкова много положителна енергия. Дори ако голяма част от нея идва при вас поради това, че трябва да пуснете нещо, вие сте част от революцията. Вие сте тук, за да се борите за живота си и да победите. Именно през това време сте в състояние да осмислите събитията от близкото минало, независимо какво са ви донесли, дори разбито сърце.

Всички неща водят до голямо познание, когато става въпрос за вас, Овни. Може би невинаги всичко ще е като по вода за вас, но вие никога не сте от хората, които се сриват, дори когато времената стават трудни. През тази седмица се приспособявате към негативите в живота си и извличате повече от най-доброто от тях. Ще докажете на себе си, че сте истински оцеляващ и че да бъдете силни наистина е това, което ви помага да оцелеете. Вие сте невероятни, наистина.

Стрелец

Можете да овладеете съдбата си, вместо да бъдете нейна жертва, а за много хора това е почти невъзможно да го направят. И все пак през това време ви се оказва космическа помощ, а за вас това означава победа.

Отнело ви е много дълго време, за да стигнете до мястото, където се намирате сега. Ще откриете, че колкото повече приемате участта си в живота, толкова по-леко става всичко това. Това, което само преди седмица е било изпълнено с тревога, сега е нещо, което контролирате. Научили сте урока за времето и стойността. Това, което имате в момента, е най-важното нещо в живота ви.

През седмицата от 27 май до 2 юни ще се чувствате по-сигурни и удовлетворени от всякога. Толкова много от това е свързано с идеята, че полагате труд. Искали сте да бъдете щастливи и сте знаели, че ще са необходими реалистични стъпки, за да се случи такова нещо. Вие предприехте тези стъпки. Разчитахте на себе си и си показахте, че вие сте шефът тук. Ще се насочвате към по-високи нива отново и отново, Стрелци.

Водолей

Можете да приемете някои неща, но сте много категорични в отхвърлянето на тези, в които сериозно не вярвате. Това се проявява тази седмица, защото казвате на определени хора в живота си, че няма да се съгласите с тяхното „експертно“ мнение. Омръзнало ви е да слушате експертни мнения, тъй като те започват да звучат като изказвания на хора, вместо да използват експертните си познания, за да ви помогнат.

Осъзнали сте, че това, че някой има добри намерения към вас, не означава непременно, че е „прав“. Това е огромен урок за вас, който ви показва, че първоначалното ви усещане може да е такова, на което трябва да се обърне внимание. През тази седмица сте разбрали, че и вие можете да сте прави и че не винаги е необходимо да търсите второ мнение от околните.

Още: Въпреки хаоса около тях, тези две зодии винаги намират любовта

Прекрасното в периода 27 май - 2 юни е, че през това време ще се чувствате по-силни от всякога и по-уверени в това, че се доверявате на интуицията си. Работили сте много усилено, за да стигнете дотук, Водолеи. Макар че в началото може да не го осъзнавате, истината е, че винаги сте знаели своята истина и това не е нещо, което някой друг може просто да „отгатне“. Тази седмица бележи началото на това да приемате мнението на другите с известна доза свян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 18 юни 2024 г.

Фаза на Луната на 18 юни 2024 г.

Зодиите, които ще получат желаното в края на юни 2024

Зодиите, на които съдбата ще покаже правилния път това лято

Зодиите, пред които ще се отворят нови хоризонти в средата на лято 2024

Ключов момент за 2024 предстои на 4 зодии до края на юни

На 3 зодии: Юнското Пълнолуние ще налее вода в мелницата на късмета!

Седмица 25 ще сбъдне горещо желание на 3 зодии

В понеделник: Рак се учи на търпение, а Лъв сваля маски

Тези 3 зодиакални знака ще превъзмогнат всички препятствия от 17 до 23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com