3 зодиакални знака преодоляват проблемите си и намират щастието до 2 юни

7689
3 зодиакални знака преодоляват проблемите си и намират щастието до 2 юни
Снимка: iStock

През тази седмица, 27 май - 2 юни 2024 г., се занимаваме с упоритостта и егото и тези три зодиакални знака може да намерят пътя за труден, но в крайна сметка удовлетворяващ.

Още: Това са зодиите, които ще получат знак от Вселената през юни 2024

Има една поговорка за „егото“, според която то е като балон. Колкото по-голям става, толкова по-лесно е да го спукаш. Възможно е някои от нас да трябва да преминат през това през тази седмица, за да научат важни уроци за живота си и най-накрая да се освободят от някои тежести, които са си навлекли. Всички знаем, че за да стигнем до „правилното място“, трябва да направим няколко грешни завоя по пътя. Тази седмица е посветена на пътуването и крайната дестинация.

Телец

Не е лесно да признаеш, когато грешиш, най-вече защото обикновено правиш големи сметки за това колко голям късмет имаш и как си направил правилния ход „този път“.

Тази седмица ви показва, че не само сте направили грешен ход, но и страдате от него, защото сте твърде твърдоглави, за да се откажете от задръстената си идея.

Вие и вашият романтичен партньор наистина вече не се разбирате и това е нормално. Не можем да очакваме винаги да се съгласявате, но във вашия случай сте стигнали до края на възможностите си. Въпреки че цялото Ви семейство Ви подкрепя, Вие също така изпитвате притеснение да ги разочаровате, което може да се наложи да направите, когато им кажете, че наистина смятате, че сте направили грешка с човека, с когото сте обвързани в момента.

Всичко това, Телец, ви помага да разберете, че МОЖЕТЕ да се промените и че промяната е нещо, което не само трябва да приемете, но и да признаете. Възможно е да сте искали да изглеждате като „късметлията“, който винаги прави правилните стъпки. Така че, когато осъзнаете, че този път наистина сте го провалили, сте готови да го приемете като достоен урок, който можете да приложите в живота си.

Близнаци

Седмицата е трудна за вас, но това е нещо, с което сте свикнали. Просто така се получава, че ще успеете да използвате трудностите, които биха могли да бъдат много по-лоши, ако бяхте упорити и непокорни. През тази седмица сте в течение на времето, което показва, че сте адаптивни и умеете да се справяте с идеята „да извлечете най-доброто от ситуацията“.

Високата ви интелигентност влиза в действие тук, когато се адаптирате към трудна ситуация. За вас, Близнаци, винаги има друг път. Може би невинаги избирате този път, но сте сигурни, че имате и други възможности и не сте заключени в нещо, което ви причинява болка или мъка. Тази седмица не е чак толкова лоша и голяма част от „добрата роля“ се дължи на способността ви да виждате светлата страна.

Ето идеалния пример за това как вашата природа на Близнаци ви позволява да виждате и двете страни на монетата. Вие разбирате същността на двойствеността и я прилагате през тази седмица. Ако нещо ви възпрепятства, отлагате, така че възприемането на това отлагане за вас да е част от плана. Можете да използвате ума си и да го разгърнете докрай. Не приемате провала; можете да приемете потенциална загуба и да я превърнете в плодотворна печалба.

Лъв

Толкова дълго сте се придържали към ценностите и мечтите си, че ви е било трудно да признаете, че нещата не вървят толкова гладко, колкото сте планирали. Винаги сте вярвали в най-величествените мечти, в най-мощните планове и в най-прекрасните видения. Виждате бъдещето и то е великолепно, обаче всъщност не сте направили нищо, за да направите нещо от него наистина такова.

Това се е обърнало срещу вас и тази седмица ще разберете и ще трябва да признаете, че вие сте този, който е разрушил плановете си. Да мечтаеш е забавно, когато си дете, но вече си възрастен и трябва да подкрепиш тези мечти с реалистични действия. Именно в това сте сгрешили. Въпреки това сте се научили. Най-добре ще бъде, ако започнете да се подготвяте за истинската работа.

Още: Въпреки хаоса около тях, тези две зодии винаги намират любовта

Този път ви накара да се вгледате дълбоко в себе си и се кълнете, че повече не можете да се сдържате. Вече не искате светът да ви „дава урок“. Платили сте си дължимото и сте научили уроците си. Сега е подходящият момент да се задвижите и да направите нещо повече от това да мечтаете. Време е да си изцапате ръцете и да постигнете част от големия успех, който толкова желаете. Ти МОЖЕШ да го направиш, Лъв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, които ще получат желаното в края на юни 2024

Зодиите, на които съдбата ще покаже правилния път това лято

Зодиите, пред които ще се отворят нови хоризонти в средата на лято 2024

Ключов момент за 2024 предстои на 4 зодии до края на юни

На 3 зодии: Юнското Пълнолуние ще налее вода в мелницата на късмета!

Седмица 25 ще сбъдне горещо желание на 3 зодии

В понеделник: Рак се учи на търпение, а Лъв сваля маски

Тези 3 зодиакални знака ще превъзмогнат всички препятствия от 17 до 23 юни 2024 г.

4 зодии, които ще открият истинското си призвание на по-късен етап от живота си

2 зодии, които са мощни алхимици, преобразяващи съдбата и енергията

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com