Във Варна се скараха кой да води протестите

20328
Във Варна се скараха кой да води протестите

Протестиращите във Варна се скараха кой да води масовото недоволство. Насроченото съвещание в 16 часа в зала „Пленарна” на гражданите за избиране на легитимен Инициативен комитет завърши с пълно фиаско, предаде Стандарт юз.

Група яки момчета освиркаха досегашния неформален лидер Иван Петров. Той и хората му напуснаха залата и имаха намерение да викат полиция, за да въдвори ред. В заседанието на закрито беше пълно с активисти на „Атака”, ВМРО и други партии.

И "Столипиново" се вдига на протест срещу тока

И столипиновци излизат на протест. Утре в 13:15 ч. пред Джумая джамия на центъра на Пловдив ще се проведе протестен митинг на живеещите...

След напусналите залата беше и Мишо Шамара. Митингът се премести навън до сградата на общината. Под строй яките момчета диктуваха кой да говори по микрофона и кой не. Те освиркаха местния лидер на „Зелените” Кръстьо Кръстев. Регламентът за изказвания на микрофона беше 2 минути.

Писна ми лелки да казват колко деца имат и какви проблеми решават, обяви младеж сред протестиращите. До избор на Инициативен комитет пак не се стигна. От събралите се близо 1000 души повечето започнаха да си разотиват, отегчени от говорилнята. Накрая все пак се организира колона, която пое към Катедрала и Аспаруховия мост. ”Протести до дупка до свикване на Велико народно събрание и промяна в Конституцията”, настояваха участниците в шествието.

Според Иван Петров трябва да се излъчат представители от Варна за участие в Националния  инициативен комитет „Васил Левски„, който трябва да се свика от цялата страна до два дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com