Биячите от Околовръстното остават в ареста

4369
Биячите от Околовръстното остават в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийски градски съд остави в ареста тримата задържани за побоя на Околовръстното шосе на София.

На Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков са повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда на шофьора и лека телесна повреда на съпругата му заради инцидент на Околовръстното на София на 24 февруари. На тримата е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража”, като въпреки, че според съда няма опасност да се укрият, мярката им за неотклонение не бе променена на по-лека.

Съдът решава какви да са мерките на биячите от Околовръстното

Софийски градски съд ще гледа днес (8 март) мерките на тримата биячи, пребили шофьор на Околовръстното шосе в София заради това, че нат...

Въз основа на събраните доказателства съдът счете, че има предпоставки обвиняемите да са извършили престъплението, за което са обвинени и има опасност да извършват ново престъпление.

Съдът отчете и пренебрежителното отношение на обвиняемите към обществените норми и безразличието към човешките права и не се съобрази с искането на защитата за налагането на по-лека мярка, предаде Фокус.

Припомняме, че на 24 февруари възникна инцидент на Околовръстния път на София, при който четирима души нанесоха побой над семейство. Един от задържаните бе освободен, защото потърпевшите не успяха да го разпознаят. Заради този случай главният прокурор разпореди проверки на всички лица, които ползват частна охрана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com