X
 
 

Фандъкова заяви готовност за промяна и обеща решения в полза на хората на София

1480 4
Фандъкова заяви готовност за промяна и обеща решения в полза на хората на София
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
Столичният кмет Йорданка Фандъкова, общинските съветници в новия столичен общински съвет, новите районни кметове и кметове на кметства положиха клетва на тържествена церемония в Столична община. Първи поздравления те получиха от областния управител на София Илиян Тодоров и им пожела да не отстъпват до края на мандата си от това да работят в полза на София и нейните граждани, да отстояват принципите, моралните ценности и устои на обществото, да не забравят своите избиратели и своите партии, но и да помнят, че са длъжни на столицата и на хората. "Нека те да ви водят, следвайте техните желания и нужди, осланяйте се на диалога с тях, не забравяйте никога, че вие само изпълнявате тяхната воля", каза им още той.

Непосредствено след като положи клетва Йорданка Фандъкова посочи като първа отговорност тази към хората на София, независимо за кого са гласували.  "Нашата партийната принадлежност отстъпва крачка назад, защото решенията, които ще вземаме са решения за града. Изграждането на общност става с приемането на общи цели, с пътя заедно, с общите каузи", добави тя и предупреди, че делението дава слава, но не ни води наникъде.

"Минахме през тежка кампания, в която се казаха истини и лъжи, едно ни обединяваше – желанието за промяна. Промяната за София е в развитието и реалната работа, защото промяната не е лозунг, а посока и цел", каза още тя. По думите й промяната не е в позата, не е в обещанието, а в решението. "Именно решения са това, което очакват софиянци от нас", категорична е Фандъкова. Тя увери, че вратата й ще бъде отворена за разговори, идеи, решения и се зарече: "Няма да приема популизъм и опити да се решават партийни задачи. Бъдещето на този град е по-важно от рейтинга на която и да е партия, на която и да е персона. Важни са решенията, останалото е суета, в която не била да си позволяваме да се препъваме".

Фандъкова заяви, че до месец ще предложи нова струкура и нови ресори - строителство, дигитализация и инвестиции, транспорт, които по думвите й са големите мотори на промяната на София и това е начина да бъде увеличена скоростта на развитие.  Столичният кмет заяви още, че ще гарантира проектите на София. "София няма време за губене, партийни боричкания и хаотични движения", подчерта тя и добави, че ще гарантира открит диалог да проектите за града и в работата с Общинския съвет.

"Пожелавам след 4 години всеки от нас да се гордее с това, което е направил, мислейки за града отвъд тези четири години", заяви още Фандъкова на новите общински съветници и районни кметове.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Лъже като комунистите, чийто слуга и е! Ха сега да видим и най-видните ни герберасти- 1. Бойко Борисов -комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС!Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева – партийна секретарка на БКП в Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов – комсомолски секретар, племенник на Пешо Т виж още ›› анк иста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков – комунистическо синче, стипендиант на фондация „ЗНАМЕ НА МИРА” на Людмила Живкова. 8. Нона Караджова – дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова – внучка на АБПФК. Баба и на когото е кръстена, била зам. завеждащ отдел в ЦК на БКП, а дядо-партизанин в отряда „Чавдар”.По времето на СОЦ-а бил министър на химията! Министър Павлова има наследствен огромен(350кв.м.!!) даден безвъзмезно от ЦК на БКП апартамент в Лозенец. 10. Вежди Рашидов – удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ. 11. Ивайло Московски -първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за зам. кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов 13. Дедо Аню Ангелов –генерал завършил генерал-щабна-Москва! Член на БКП, бил е делегат на БКП през 1990 година, когато се преименува на БСП! 14. Правосъден министър Диана Ковачева- дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП(Михов). Бърз преглед на лицето Б.Борисов след 1990г.- нискотарифен престъпник от подземния свят, наркотрафикант, собственик на фабрика за незаконни цигари, крадец на коли в Унгария, магистрален бандит, рекетьор, перач на мръсни червени пари, ортак на най-знаковите престъпници в цялата ни история – Поли Пантев, Димата “руснака“, бай Миле, братя Маргини, Пашата, Маджо и други подобни. Вече и децата “прогледнаха“ и разбраха че Д.Пеевски,Цацаров,Борисов,Цветанов,Гоце Първанов и Доган са “моделът КОЙ“!!Това е страшното и дано повече хора го осъзнаят! Имам предвид, дано го осъзнаят нормалните хора, тези, които,няма да бъдат купени с мръсни и кървави СИКаджийски пари!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  е нали за това и плащат - да лъже и да краде
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Това означава, че до сега е работила против "хората на София"!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  ДА ДЕ, ГРАБЕЖЪТ ПРОДЪЛЖАВА, ПРОДЪЛЖАВАТ РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИТЕ!
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...