Бербатов - на пето място по важност в историята на Фулъм

8958
Бербатов - на пето място по важност в историята на Фулъм

Преминаването на бившия капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов в английския „Фулъм” беше отбелязано като петото от петдесетте най-важни събития в историята на „котиджърс”, пише football24.bg.

От близо два месеца на сайта на лондонския клуб публикуват отзад напред класацията, озаглавена „50 велики момента от историята на Фулъм“.

Бербатов подкрепи фондация на Стенли

Стилиян Петров ще създаде благотворителна фондация в подкрепа на хора, болни от левкемия. Бившият халф на "Астън Вила" има тази болест,...

В нея попадат всякакви важни събития от историята на клуба, а днес бе публикувано и петото място, на което се намира именно трансферът на Бербатов през 2012 година. В материала се разказва за кариерата на Бербатов, за първите му дни във "Фулъм" и за изминалия сезон, в който той вкара 20 гола в 32 мача, за да докаже, че трансферът му е една от най-добрите сделки в клубната история.

„Чувствам се прекрасно. Чудесно е да играя футбол тук, а вкарвам и голове. От лична гледна точка съм доволен, но може би трябваше да вкарам малко повече. Като цяло се справих добре, но винаги е хубаво да се развиваш. Щастлив съм”, каза Бербатов пред списанието на "Фулъм" по-рано през месеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com