БФС предупреди съдиийската комисия да внимава в картинката

4913
БФС предупреди съдиийската комисия да внимава в картинката

Съдийската комисия към Българския футболен съюз получи последно предупреждение от президента на БФС Борислав Михайлов след поредната порция грешни отсъждания в мачовете от "А" група и турнира за Купата на България, съобщиха от родната централа.

На следващото редовно заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз ще бъде разгледана работата на Съдийската комисия в този състав начело с председателя Никола Джугански и мениджъра Костадин Костадинов.

БФС отне за неопределено време съдийските права на Ивайло Стоянов и Калин Людмилов заради грешките на двамата рефери по време на мачовете "Черно море" - "Левски" и ЦСКА - "Локомотив София". Наказания получиха и помощниците им, както и съдийските наблюдатели.

В първия мач реферите допуснаха гол от засада за "Левски", като нередовно положение имаше както при подаването към Базил Де Карвальо, така и след неговия пас към Рене Михелич. Във втория мач съдията даде дузпа за "Локомотив София" след като имаше нарушение, но то беше извън наказателното поле.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com