Дел Боске не вярва на нападателите в Испания

5522
Дел Боске не вярва на нападателите в Испания

Доста интересно изказване направи треньорът на европейския и световен шампион Испания Висенте Дел Боске преди старта на турнира за Купата на конфедерациите, който е своеобразна загрявка за Световното първенство по футбол.

Според Дел Боске в момента Испания не разполага с централен нападател, на когото може да се довери. Затова е напълно възможно и на предстоящия турнир на конфедерациите в Бразилия Дел Боске да заложи на схема с „фалшива деветка” в лицето на Сеск Фабрегас, пише Goal.com.

Испания излъга Франция насред Париж

В голямото дебри на световните квалификации в зона Европа европейският и световен шампион Испания показа кой е властелинът в играта и н...

В разширения състав на испанците за надпреварата са включени имена като Давид Вия, Фернандо Торес, Роберто Солдадо и Алваро Негредо, но според Дел Боске нито един от тях не участва активно в играта на целия отбор както в нападение, така и в защита.

Освен към нападателите, Дел Боске отправи критика и към халфа на европейския клубен шампион „Байерн Мюнхен” Хави Мартинес. „Считам, че с националната фланелка той може да покаже повече. Трябва да играе повече за Байерн – той е много способен. Не го викам само ако не съм доволен от играта му – няма друга причина”, казва испанският треньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com