Денис Белята вдигна ръце от Мача на звездите

18804
Денис Белята вдигна ръце от Мача на звездите

Денис Родман, Полина Цекова и Хорас Грант няма да вземат участие в баскетболния Мач на звездите, съобщиха организаторите.

Алън Айверсън няма да идва в България за Мача на звездите

Бившата звезда от НБА Алън Айверсън отказа присъствие на  българския Мач на Звездите поради финансови проблеми и разправии с кре...

„Поради липсата на интерес към участието на бившите звезди от NBA, и недостатъчните продажби на билети, и невъзможността на организаторите да гарантират изискванията на чуждестранните звезди за пълна зала, HDI Мачът на звездите ще се проведе в стандартния си формат, и без участието на Денис Родман, Полина Цекова и Хорас Грант.

Извиняваме се за факта, че подведохме част от любителите на баскетбола в България. Очаквайки, че към звездите на този спорт от чужбина има по-голям интерес, за съжаление, миналогодишната рекордна посещаемост ни подведе да се надяваме на нещо повече.

Сигурни сме, че и през тази година посещаемостта на HDI Мача на звездите ще бъде много над средната за баскетболно събитие в България и молим зрителите да обърнат внимание и върху качествата на младите български баскетболисти, които ще участват в събитието.

Убедени сме, че дори и без чуждестранните звезди, играчите от Национална баскетболна лига, ще покажат качества, които да доставят удоволствие на публиката. Цената на билетите от днес е 10 лева.

Денис Родман се връща в Северна Корея

Бившият състезател от Националната баскетболна лига (НБА на САЩ) Денис Родман съобщи, че възнамерява отново да посети Северна Корея, ...

Стойността на всички билети, която формираше присъствието на НБА звезди, над сумата от 10 лева, ще бъде възстановена на закупилите билети на място в „Армеец Арена" преди срещата, или сред понеделник през офисите на Ивентим и Тикетпро. Местоположението на местата в залата също ще бъде променено, с цел да се запълни централната й част.

Благодарим на дългогодишните си партньори, които подкрепят събитието", пише в официалното съобщение на организаторите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com