Мета Уърлд Пийс премина в Ню Йорк Никс

7336
Мета Уърлд Пийс премина в Ню Йорк Никс

Крилото на "Лос Анджелис Лейкърс" Мета Уърлд Пийс се договори с "Ню Йорк Никс" и скоро официално ще стане играч на тима от Голямата ябълка, предаде БГНЕС.

Агентът на Уърлд Пийс - Марк Корнстейн разкри, че двете страни са се разбрали много бързо и неговият клиент е щастлив от развитието на нещата. "Той се вълнува изключително много от перспективата да премине в отбор от родния му град. Това е негова мечта още от дете. Треньорът Майк Уудсън бе невероятен в това да му обясни каква ще е неговата роля в отбора. Наистина това бе едно лесно решение", коментира Корнстейн.

"Това е невероятен отбор с невероятни играчи. Нямам търпение да играя и да се боря за тима", сподели Уърлд Пийс. "Това решение няма нищо общо с Ню Йорк. Важен е отборът и играчите, към които се присъединявам. За мен ще е чест да играя за тях", допълни той.

Уърлд Пийс е обявяван за най-добър защитник на годината в НБА, а за 14 сезона статистиката му е 14.1 точки и 4.7 борби средно на мач.

Маями и Сан Антонио вече са във втори кръг на плейофите

Първите отбори в НБА, които прескочиха първия кръг на плейофната фаза, вече са известни. Това са шампионите от „Маями Хийт”...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com