Националите по волейбол с неочаквани организационни проблеми в САЩ

7139
Националите по волейбол с неочаквани организационни проблеми в САЩ

Националният отбор по волейбол пристигна за срещите си със САЩ от Световната лига по волейбол в американския град Рино след точно 27 часа път, предаде БГНЕС.

При кацането на отбора в Чикаго се появи неочакван проблем. Оказа се, че пръстовите отпечатъци на Валентин Братоев не съответстват с направените в американското посолство. Имиграционната служба отказа да допусне състезателя, но след близо двучасови убеждавания от страна на мениджъра на тима Владимир Николов се стигна до компромис. Двамата хванаха в последния момент самолета от Чикаго до Рино, а в крайна сметка стана ясно, че по всяка вероятност отпечатъците са объркани с тези на Георги Братоев.

Националите са настанени в огромен комплекс с казино и игрални машини, което е типично за хотелите в Рино. Старши треньорът Камило Плачи вече определи тренировъчната програма до мачовете със САЩ, които са в събота и неделя от 5:30 часа сутринта българско време.

Транспортни неволи има и водачът на групата Любо Ганев. Вицепрезидентът на федерацията изпусна полета за САЩ от Париж и ще пристигне с един ден закъснение. "Пътуването беше изтощително, но се надявам да се възстановим бързо. Ще ни трябва малко време за аклиматизация, както и да свикнем с по-горещото време. Тук температурата достига 40 градуса", обясни Владимир Николов.

Българският мъжки национален отбор победи Аржентина с 3:1 гейма

Българският мъжки национален отбор победи Аржентина с 3:1 гейма във втората среща между двата тима от Световната лига и е лидер в класи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com