Ники Михайлов паникьоса "Твенте"

7431
Ники Михайлов паникьоса "Твенте"

"Твенте" е в паника заради Николай Михайлов. Националният вратар на България се оплаква от травма след мача с "Шалке 04" от 1/8-финалите на "Лига Европа", предаде АСН.

След поражението с 2:4 в Гелзенкирхен, което изхвърли холандския тим от Европа, Михайлов е изпитал остри болки в лявото коляно. Лекарите на клуба са му казали, че ще трябва да почива между 10 и 15 дни. 

Ники Михайлов все по-близо до Милан

"Футболист на годината" за 2011 година на България Николай Михайлов е близо до трансфер в италианския шампион Милан. Според „Ла ...

"Твенте" разчита на Ники като твърд титуляр в предстоящите дербита до края на сезона. Още този уикенд предстои дерби с Фейенорд, като тимът на Михайлов в момента изостава на 4 точки от лидера "АЗ Алкмаар", но има и мач по-малко и шансовете за титла съвсем не са малки. Травмата на вратаря обаче със сигурност ще го извади от двубоя срещу "Фейенорд", като не е изключено за следващите срещи да се наложи да му бъдат прилагани обезболяващи инжекции.

След отпадането на "Твенте" от "Лига Европа" и Купата на Холандия, именно титлата на страната остава единствената цел през тима от Енсхеде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com