Победителят от април в "Гол за гол" повежда и през май, но в солидна компания

4359
Победителят от април в "Гол за гол" повежда и през май, но в солидна компания

Нов месец, нов късмет – в „Гол за гол” дойде ред на решителните мачове и на петата награда в играта – фланелка на любим чуждестранен отбор.

Първият кръг за май предложи доста майсторски мачове и не е чудно, че средната резултатност е по-ниска. Кръгът се печели от четирима души с по 7 точки, които повеждат и за месеца, като дамската инвазия е сериозна – Цветанка Трайкова и дама с никнейм Монализа влизат в тази компания. Другите двама челници са Наката Германов и Ангел Ангелов, победителят от месец април в „Гол за гол”.

Пловдивското дерби сияе в средата на седмицата

Великден мина, но „Гол за гол” продължава. И макар през тази седмица да няма мачове от европейските клубни турнири, наред с...

Двете дами правят истински фурор на точен резултат – Цветанка хваща на точен резултат Реал Мадрид – Борусия Дортмунд 2:0, Борусия Дортмунд – Байерн 1:1 и ЦСКА – Ботев Пловдив 1:0, а на знак хваща Наполи – Интер. Монализа лови Борусия Дортмунд – Байерн 1:1, ЦСКА – Ботев Пловдив 1:0 и Ливърпул – Евертън 0:0, а на знак – Фиорентина – Рома.

За сравнение Наката и Ангел са по-точни на знак – Наката хваща на знак Реал Мадрид – Борусия Дортмунд 2:0, Борусия Дортмунд – Байерн, ЦСКА – Ботев Пловдив, Фиорентина – Рома и Ливърпул – Евертън, а на точен резултат само Наполи – Интер 3:1 – страхотна прогноза. Ангел улавя на знак Реал Мадрид – Борусия Дортмунд 2:0, Ливърпул – Евертън и Наполи – Интер, а на точен резултат засича Борусия Дортмунд – Байерн 1:1 и ЦСКА – Ботев Пловдив 1:0.

В генералното годишно класиране все още води Павел Петров, който вече има 98 точки и е съвсем близо до сакралната граница от 100 точки. Павел този път взима само 3 точки, като познава на знак Реал Мадрид – Борусия Дортмунд, Борусия Дортмунд – Байерн и Наполи – Интер.

Ангел Ангелов – четвъртата перла в короната на „Гол за гол

ЦСКА е опрян до стената

Вечерта преди Великден обещава истинско чудо – футболно чудо. Защото предстоят три големи сблъсъка, които ще решават футболното б...

Предвид очаквания пети победител в „Гол за гол”, ето и малко интересни факти около четвъртия – г-н Ангел Ангелов. Оказа се, че той е фен на отбор, който със сигурност не е познат на широката аудитория, но това няма значение – защото фенството не се измерва с популярност или пари. „Бдин” (Видин) е клубът на сърцето на г-н Ангелов – той споделя, че отборът е „от града в който съм роден, живял съм всяка седмица с победите и загубите на този отбор. Ходил съм на тренировките и съм живял с проблемите му. Малко ми е трудно да кажа кога за първи път съм го гледал, но вероятно съм бил 5- 6 годишен хлапак”.

Логично за г-н Ангелов най-паметните мачове са свързани с „Бдин” – отстраняване на „Черноморец” (Бургас) в турнира за Купата на България, след като видинският тим е в третия ни футболен ешелон, а бургазлии са в А група. Също паметен мач за него е двубой с „Осъм” (Ловеч), който „Бдин” печели с гол със задна ножица в последната минута – 2:1 !!!

Г-на Ангелов разказва още, че отдавна е в спортните игри – не прави прогноза без да погледне статистиката, но залага и много на интуицията. Казва, че именно интуицията му е помогнала много за победа в „Гол за гол”.

Екипът на Actualno.com пожелава успех на г-н Ангелов и на всички участници в „Гол за гол”.

Кралят е мъртъв, да живее кралят

След като „Реал Мадрид” не можа да превъзмогне огромния пасив, натрупан в Германия и отпадна, днес е ред на другия испано-г...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com