Шефът на ПСЖ: Анчелоти остава начело и през следващия сезон

4541
Шефът на ПСЖ: Анчелоти остава начело и през следващия сезон

Карло Анчелоти ще води отбора на Пари Сен Жермен и през следващия сезон, потвърди президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи. По този начин той отговори на множеството съобщения, според които фаворити за поста треньор на ПСЖ са Жозе Моуриньо и Арсен Венгер.

"Не проумявам защо всички се интересуват от бъдещето на Анчелоти. Аз съм уверен на 100%, че той ще остане в отбора. Има както вестникарски слухове, така и факти. Карло има контракт с клуба за още една година. Приказките за възможно идване на Моуриньо или Венгер не са нищо повече от спекулации", заяви Ал-Хелайфи. Той допълни, че има намерение да задържи в отбора за още един сезон и ветерана Дейвид Бекъм. Англичанинът през януари сключи петмесечен договор с ПСЖ.

Байерн срещу Ювентус - дербито на четвъртфиналите в Шампионската лига

Само едно голямо дерби ще има на четвъртфиналната фаза в най-комерсиалния европейски клубен турнир - това между четирикратния носител н...

"Дейвид е много щастлив в Париж, иска ни се той да остане при нас още един сезон. Привличането му е едно от моите най-добри решения. Като човек, играч и посланик на клуба Бекъм е отличен избор. Той създаде великолепна атмосфера в отбора, всички го обожават", сподели катарският мултимилионер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com