Славия побесня заради отказа за картотека на Миро Антонов

4498
Славия побесня заради отказа за картотека на Миро Антонов

Решението на БФС да не картотекира в Славия Мирослав Антонов вбеси ръководството на "белите", което изрази разочарование от работата на съюза на официалния си сайт.

"Футболен клуб Славия не приема решението на Спортно-техническата комисия на БФС да не позволи на Мирослав Антонов да получи права да играе. С него футболният съюз влиза в противоречие със законите на страната, затваря си очите за несправедливост и работи в услуга на определен клуб", започва изявлението на президента Венцеслав Стефанов и останалата част от ръководството на Славия.

"Славия ще чака друга развръзка на случая в следващото заседание на Арбитража на БФС, а в същото време ще направи съответните сондажи как да помогне на Антонов да търси правата си и в граждански съд. Футболният съюз трябва да разбере, че решенията в разрез със законите дразнят и гневят клубовете, феновете и всеки нормален гражданин. А когато те се ядосат може да се стигне до търсене на сметка под една или друга форма, както ни показват събитията по българските улици и площади от последните седмици. Един такъв гражданин няма право да се труди заради БФС", продължава съобщението на "белите".

От Славия изразяват разочарование и че по казуса се изказват влиятелни футболни фигури, които, според "Славия", не би трябвало да имат отношение по въпроса.

Равенство 1:1 между Славия и Ботев Враца

"Славия" и "Ботев Враца" не се победиха и завършиха наравно 1:1 в приятелска среща, която се игра в София, предаде БГНЕС. Това бе вто...

"Славия" открива пролетния дял на първенството с мач срещу "Ботев Пловдив" на "Овча купел" днес от 15:30 часа.

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Гол за гол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com