Равенство 1:1 между Славия и Ботев Враца

6595

"Славия" и "Ботев Враца" не се победиха и завършиха наравно 1:1 в приятелска среща, която се игра в София, предаде БГНЕС.

Това бе втора контрола за "белите" през зимната им подготовка, като опитният Тодор Янчев дебютира за столичани, а Франц Бертен вкара първия си гол с екипа на най-стария столичен тим.

През първото полувреме превъзходството беше изцяло на страната на домакините, но пропуски направиха Радослав Василев на два пъти и бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев.

В началото на втората част влезлите в игра футболисти на домакините не успяха да наложат натиск срещу Ботев и отборът, воден от Тони Здравков, се възползва от грешките в защитната линия на Славия. В 57-ата минута бившият футболист на столичани Иван Коконов се измъкна и с удар отблизо откри резултата за 0:1.

В 73-ата минута опасен удар от фаул на друг бивш играч на "белите" Илия Илиев премина на сантиметри от вратата, пазена от Емил Петров.

Десет минути по-късно, след центриране от фаул, топката беше върната в малкото наказателно поле на гостите и защитникът Франц Бертен фиксира крайното 1:1. Това бе първи гол за национала на Хаити с екипа на "белите".

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол"

Три добре познати имена акостираха на Овча купел

Отборът на "Славия" представи днес новите си попълнения Николай Дюлгеров, Димо Атанасов и Галин Иванов, както и новият кондиционен тр...

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com