Титан подписаха за продажбата на ЦСКА

6044
Титан подписаха за продажбата на ЦСКА

Досегашният собственик на ЦСКА "Титан" вече не е свързан и на хартия с армейския клуб. Днес, 5 август, собствениците на сметопочистващата компания подписаха договор, с който прехвърлят всички акции на „Лира Инвестмънт”. Компанията, която е със седалище в Люксембург, е на Александър Томов, припомня bTV.

Преди това и Комисията за защита на конкуренцията даде разрешение за осъществяване на сделката, сега подписите са сложени, във вторник (6 август) сделката ще бъде вписана, а до края на седмицата или най-късно в началото на следващата агенцията по вписванията ще отрази промените по собствеността. Това означава, че Димитър Борисов и Иво Иванов няма да имат нищо общо с ЦСКА.

Драмата покрай ЦСКА продължи цяло лято, като първоначално се смяташе, че Гриша Ганчев ще вземе клуба. Той обаче се отказа, а това доведе до оттеглянето на Христо Стоичков от треньорския пост. След това на хоризонта се появи кръгът "Червени шампиони", като се оказа, че основното му лице е бившият президент на ЦСКА Александър Томов.

Акциите на ЦСКА вече били обещани

Акциите, които ЦСКА ще пуска на борсата, всъщност вече са разпределени и допълнителните 2 млн. лева, чакани от БФБ от червените, няма д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com