Vivacom предлага най-новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi

6023
Vivacom предлага най-новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi
Снимка: Vivacom

През май Vivacom дава възможност на всички почитатели на марката Xiaomi да се възползват от най-новите модели смартфони – Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128 GB, Xiaomi Redmi Note 12 5G 4/128 GB и Xiaomi Redmi 12C 3/64 GB, във всички магазини на телекома или онлайн на специални цени. 

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128 GB, който идва в комплект с безжични слушалки BUDS4 LITE, може да бъде закупен на цена от 18.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100. Моделът Xiaomi Redmi Note 12 5G 4/128 GB идва за 13.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100, а Xiaomi Redmi 12C 3/64 GB се предлага за 7.98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Vivacom стартира предварителните продажби на Huawei P60 Pro и Mate X3

Вече може да поръчате предварително от Vivacom най-новите модели на Huawei, P60 Pro и Mate X3, до 21 май 2023 г. включително. Устройств...

И трите устройства на Xiaomi ще предоставят на потребителите забележителни подобрения по отношение функциите. Те включват по-добра система на камерата, живота на батерията, скоростта на зареждане, както и удобния за тях дизайн. Всичко това, за да гарантират максимално добро потребителско изживяване.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128 GB  идва с невероятния 6.67-инчов FHD+ Flow AMOLED дисплей и 120Hz честота на опресняване. Моделът е оборудван с 50MP основна камера, с голям и мощен IMX766 сензор на SONY с OIS, който осигурява впечатляващи снимки дори при ниска осветеност, както и 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера, С помощта на мощни софтуерни алгоритми, използващи изкуствен интелект, скоростта на обработка на изображенията е ускорена, а цялостното фотографско изживяване е подобрено и с други полезни функции. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G разполага с процесор MediaTek Dimensity 1080 и има 5000mAh батерия, която поддържа 67W турбо зареждане и 67W зарядно в комплекта.

Xiaomi Redmi Note 12 5G 4/128 GB притежава 6.67-инчов FHD+ AMOLED Dot дисплей и 120Hz честота на опресняване. Xiaomi Redmi Note 12 5G разполага с 48MP широка камера, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера, както и с 13MP предна селфи камера. Устройството работи с процесор Snapdragon® 4 Gen 1. Батерията му е 5000mAh и поддържа 33W бързо зареждане и 33W зарядно в комплекта.

Xiaomi Redmi 12C 3/64 GB  ще ви удиви със своя прекрасен IPS дисплей, издръжлива батерия и страхотна 50 MP двойна камера. Големият 6.71" HD+ дисплей с IPS матрица ви предлага високо качество на картината. Независимо дали играете или браузвате, по-големият екран ви позволява да виждате повече. Специалният режим за четене коригира светлината на екрана, така че да бъде по-щадяща за очите ви. Батерията с капацитет от 5000 mAh ще ви осигури заряд за целия ден - разполагате с 34 часа време за разговори, 20 часа за гледане на видео или 13 часа в игри.

 

Остават 10 дни за кандидатстване в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom

До 15 май е срокът за кандидатстване за 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom. В юбилейното издание всеки стажант ще...

За всички почитатели на марката Vivacom има и още едно изкушаващо предложение. Този месец, само онлайн, може да закупите избрани устройства Xiaomi с отстъпки до 200 лева, като комбинирате с някой от плановете на телекома.

Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

 

Vivacom става част от LUNAR 2023

Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който за втора поредна година ще превърне централната част на столица...

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide