Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Vivacom пуска ексклузивно сериала "Клюн"

23 декември 2021, 22:45 часа • 4274 прочитания

Нашумелият сръбски сериал „Клюн", който през октомври получи наградата на публиката от престижния филмов фестивал в Кан, вече е наличен ексклузивно за ТВ абонатите на Vivacom, озвучен на български език.

Сериалът може да се гледа в празничната видеотека „PREMIUM подарък", достъпна за абонатите на най-високите ТВ пакети – TV XL+ и EON PREMIUM като част от коледната кампания на оператора, предоставяща отворен достъп до всички ТВ канали и Видеотека за всички телевизионни абонати на Vivacom.  

Сюжетът на премиерния сериал разказва за Соня Клюн – детектив от Белград, която е изпратена против волята й да разследва съмнителен случай на самоубийство в Суботица. Много бързо обаче тя разбира, че този случай не е това, което изглежда на пръв поглед. Сериалът засяга и темата за пророческите сънища, преплитайки в  себе си драмата, паранормалното и мистерията. Убедена, че случаят крие много по-сериозни тайни, тя се премества в малкото градче, където се сблъсква с тайнствена организация, но и със собственото си минало.

Платформата ЕON на Vivacom предоставя на абонатите си разнообразно съдържание, иновативни функции, възможности за персонализация, за гледане на съдържание до седем дни назад и много други. ЕON е разработена от водещия център за високотехнологични иновации на United Group – United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM.

Повече информация за коледната кампания и новия сериал може да откриете на https://www.vivacom.bg/xmas

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес