Vivacom вече предлага смартфоните Samsung Galaxy A33 5G и Samsung Galaxy A03

6401
Vivacom вече предлага смартфоните Samsung Galaxy A33 5G и Samsung Galaxy A03
Снимка: Vivacom

Vivacom предлага за българските фенове на марката Samsung два нови смартфона – Samsung Galaxy A33 5G и Samsung Galaxy A03. Това са два функционални и иновативни модела с красив дизайн и на много достъпна цена.

Samsung Galaxy A33 5G

Vivacom с най-много пренесени мобилни номера за последната година

Vivacom е лидер сред трите мобилни оператора с най-много пренесени мобилни номера към мрежата си за последната година. През този п...

Смартфонът се отличава с тънък и красив дизайн, достъпен в модерни цветови комбинации – черно, бяло, синьо и праскова. Разполага с 6,4-инчов Super AMOLED Инфинити-U дисплей, с FHD+ резолюция и е защитен от Gorilla Glass 5 покритие. Основната камера на модела е четворна с 48 MP основен сензор. Освен него на задния корпус са разположени също един 8 MP ултраширокоъгълен, един 5 MP макро и един 2 MP сензор за боке ефекти. Селфи камерата на телефона е 13 MP.

Смартфонът има 8-ядрен Exynos 1280 процесор, 6GB оперативна и 128GB вътрешна памет. Тя от своя страна може да се увеличи до 1TB чрез Micro SD карта. Батерията му е с капацитет 5000 mAh и издържа два дни. Едно от главните му предимства е голямата издръжливост, като моделът отговаря на IP67 стандарт за водоустойчивост и прахоустойчивост. В добавка се предлага с подаръци – протектор и защитно стъкло.

Моделът поддържа мобилни комуникации от пето поколение и е напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®[1]. Тя е и най-голямата[2] в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Samsung Galaxy A33 5G идва в комплект с протектор за екрана и силиконов кейс, и може да бъде закупен на изплащане за 36 месеца на цена от 17,98 лв. на месец, в комбинация с 2-годишен договор за мобилен план Unlimited 50.

Samsung Galaxy A03

Vivacom представи нови комбинирани оферти за малък и среден бизнес с до 30% отстъпка

Vivacom представя нови оферти за комбинирани мобилни услуги, телевизия и интернет, създадени специално за малкия и среден бизнес. С нов...

Това е оригинален смартфон с красив, релефен дизайн. Дисплеят му е с диагонал 6.5 инча и е изработен по технология TFT. Резолюцията му е 1600 x 720 px. Моделът разполага с двойна основна камера, с 48 MP основен сензор и 2 MP сензор за дълбочина на кадрите. Предната камера е с резолюция 5 MP. Процесорът на модела е 8-ядрен UNISOC T606. Оперативната му памет е 4GB, а вътрешната – 64GB. Тя също може да се увеличи до 1TB чрез слот за карта. Батерията на този модел отново е 5000 mAh, гарантирайки дълга издръжливост. Операционната му система е Android 12.

Samsung Galaxy A03 идва в комплект с протектор за екрана и силиконов кейс и може да бъде закупен на изплащане за 24 месеца на цена от 8,98 лв. на месец, в комбинация с 2-годишен договор за мобилен план Unlimited 50.

 

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

** Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide