А кой ще поиска имунитета на Цацаров!

20771
А кой ще поиска имунитета на Цацаров!
Снимка: БГНЕС

Преди дни Цацаров пак се опита да ни зарибява. Щял да възобнови случаят "Чората", защото почувствал липса на справедливост! Супер, какво по-хубаво главен прокурор да почувства липса на справедливост! Но нека уважаемият главен прокурор не действа избирателно. Защото има и други "чори"! Нека Цацаров най-после повика и разследва иначе утвърдените вече в съзнанието на обществото като манипулатори Мая Манолова и Николай Бареков за това, че в деня за размисъл използваха поверената на Бареков ТВ7, за да хвърлят в смут населението на България. Имало, лъжеха двамата съзаклятници, стотици хиляди бюлетини в печатницата в Костинброд, които били готови за разпращане по изборните секции, за да фалшифицират резултатите да и осигурят победата на ГЕРБ! Година и половина от скандала мина, а Цацаров продължава демонстративно да игнорира гигантската обществена манипулация, която не само че промени изборните резултати, но и наруши конституцията, която забранява политическа агитация в деня за размисъл! Мълчи Цацаров днес като риба, но в паметната събота и той, и заместникът му Сарафов въобще не мълчаха! Подобно на Манолова и Бареков, двамата уж най-заклети пазители на закона нарушиха драстично конституцията, свиквайки (въз основа само на слухове!) официална пресконференция, за да потвърдят голямата лъжа на Манолова и Бареков и да обяснят: 1) Как точно е била организирана и какво точно е целяла далаверата с фалшивите бюлетини; и 2) Как те, героите от главната прокуратура, геройски са успели да я предотвратят! Двамата първи обвинители дописаха лъжите на Манолова и Бареков, добавяйки и свои, като например, за някакви камиони, готови (едва ли не с припалени двигатели) да поемат към избирателните секции, и които освен това били с двойно дъно - за да прикриели фалшификатите!

После балонът с трясък се пукна, за да не е "без хич"!, в съда влезна някакъв дребен правителствен чиновник, който, пак, за да не е без хич, се сдоби с присъда за "безстопанственост", но тя, обжалвана, най-вероятно на втора инстанция ще падне, просто защото е смешна! И ако обвинението падна, капаците пред очите на Цацаров - не, ще продължи обвинител №1 да мълчи като риба; ще мълчи и заместникът му Сарафов, който от своя страна за две години и половина на тази длъжност натвори (навъртя) толкова Авгиеви обори, че след тези двамата в българската прокуратура дълго още ще смърди на лошо! И няма ли кой да поиска имунитета им, овреме!

Цацаров разпореди проверка на Галиче

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацарв екип от прокурори от Върховна касационна прокуратура извършва на място проверка в Ок...

Имунитетът на Цацаров трябва да бъде поискан и заради случая "КТБ"! Защо главният прокурор не привиква виновниците за рухването на четвъртата банка в държавата. И децата вече разбраха, че кражбата на века беше предизвикана от раздора между бившите й собственици-съдружници Пеевски и Василев; и децата разбраха, че за да си отмъсти, по-пълничкият от бившите съдружници изтегли активите си от банката на Василев, за да я поразклати малко, а после, за да бъде разклащането земетръсно, организира - през ДПС, Орешарски и Чобанов - от банката да бъдат изтеглени и депозитите на повечето държавни и общински фирми! Така пътят за грабежа направо зейна! Цацаров обаче не реагира, и човек се пита - колко са съдружниците всъщност!

И за КТБ Цацаров помогна с каквото можа. Именно от акция на прокуратурата тръгна психозата около банката на Цветан Василев, главният прокурор първо обискира офисите й, с което потвърди и без това напористите слухове за лошото състояние на трезора, после - пак по искане на Делян Пеевски! - обвини трима абсолютно невинни български граждани, че подготвяли убийството на единия от разтрогналите брака си съдружници! Вярно е, че по-късно им се извини, станало грешка!, но нека след време Цацаров има доблестта да обяви публично за каква сума в евро тримата "убийци" са осъдили България в Страсбург! С която ние всички ще изплатим "далновидността" на топ обвинителя!

Като виц се носи крилатата фраза, изречена от предшественика на Цацаров - Никола Филчев, че над главния прокурор е само Господ! Което си е самата истина - и е по конституция!

За Филчев не ни огря, дано Господ се смили над нас поне за Цацаров!

Петьо Петров е подал оставка като следовател в СГП

Петьо Петров е подал оставка като следовател в Софийска градска прокуратура. Информацията обяви главният прокурор Сотир Цацаров в начал...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com