Хасан Насрала опроверга слуховете, че е тежко болен

3554
Хасан Насрала опроверга слуховете, че е тежко болен

Лидерът на "Хизбула" шейх Хасан Насрала направи днес изненадващо телевизионно обръщение по телевизионния канал "Ал-Манар". В него той категорично отрече появилите се информации, че здравословното му състояние през последните дни рязко се е влошило, което е довело до заминаването му за лечение в Иран, пише агенция КРОСС.

Междувременно "Вашингтон поуст" публикува интересен материал, в който показа, че "Хизбула" се учи от грешките си. Ливанската организация използва професионални шпиони и разполага със значителни средства за обучение и изпращане на агенти в Европа за бъдещи терористични удари, пише авторитетната американска медия.

Лидерът на Хизбула е болен от рак

Ръководителят на ливанската шиитска групировка Хизбула Хасан Насрала е тежко болен от рак, съобщават ливански информационни агенции, ц...

Вестникът се позовава на следствието срещу Хосам Талеб Якуб, арестуван в Кипър за подготовка на антиизраелски атентат, информира БНТ. Изводите от показанията му съвпадат със заключенията от разследването на атентата в Бургас и на неуспешните антиизраелските покушения в Тайланд, Индия, Азербйджан, Кения и други страни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com